Kabátok a hideg szezonra

Kabátok a hideg szezonra

Az igazi téli idő beköszöntével előkerülnek a kabátok és kötött felsők, igyekszünk rétegesen öltözködni és túlélni a hidegebb napokat. Ilyenkor mintha nehezebb lenne színesen, de legalábbis nem csupa feketébe öltözni. Téli lookbookunkban olyan összeállításokat láthatsz, melyekben a világosabb, neutrális színeket helyeztük előtérbe, ugyanakkor remekül kombinálható minden darabjuk! Az idei trendek minden irányát igyekeztük belecsempészni a szettekbe.

UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

A bőr és a bőrhatású anyagú ruhadarabok idén igazi must-havek. Lehet ez a kabátod, de akár a nadrágod anyaga is. Gyönyörűen kontrasztba hozhatók az ilyen merev, karakteres anyagtextúrák a finom, kötött anyagokkal egy téli szettben. 

Szeretnénk eloszlatni a tévhitet, miszerint a fekete és a barna nem passzolnak egymáshoz. Sőt, alapvetően minden ehhez hasonló divat szabályt felrúgnánk. Ugyanis mindenféle színt vagy anyagkaraktert lehet szépen kombinálni, ha okosan csináljuk! A hosszú bőr kabáthoz egy trapézfarmert választottunk, a kabát alá pedig egy basic fekete garbót. Így a szett leghangsúlyosabb része a kabát, mégsem válik a többi ruhadarab unalmassá. 

 

A bő szárú nadrágok újra virágkorukat élik, egy chunky sarkú csizmával kiegészítve pedig olyan megjelenést kölcsönöznek, mintha egyenesen a kifutóról lépnénk utcára. A kontrasztos kabáton végigfutó fehér színű varrás a szett egyetlen szembetűnő részlete, mivel a feltűnő anyagok keverése mellé nem szerettünk volna egyéb kiegészítőt.

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7

Az összeállításokban legfeljebb minimalista printet láthatunk, inkább a különböző anyagok játéka kerül előtérbe. Olyan szőtt anyagú, gyapjú vagy épp vegán bőr kabátokat válogattunk össze, melyek egyszínű, basic darabokkal is tökéletesen működnek, így örök darabjai lehetnek egy kapszula gardróbnak. Amellett pedig, hogy minden darab különösen sikkes, épp olyan praktikusak is, és maximálisan melegen tartanak a fagyos időben is.

A visszafogott színek nagyobb teret adnak a kiegészítőknek, mint az ékszerek vagy táskák. Mi a kézműves fülbevalók mellett döntöttünk, amelyekkel éppen annyira bolondítottuk meg a szetteket, hogy egy kis vidámságot csempésszenek a lookba.

UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9

Minden kabát: Spark Le Monde

Fülbevalók: Uptostyle

Fehér kötött pulóver: Spark Le Monde    

Nadrágok és csizmák: a stylist sajátja

UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16

Fotó: Anda Júlia

Styling/creative director: Kiss Eszter

Smink: Bartha Györgyi

Creative assistant: Kosik Dominika

Modell: Nikolics Daniella

Írta: Kiss Eszter

UPTOSTYLE 17
UPTOSTYLE 18
UPTOSTYLE 19
UPTOSTYLE 20