LEANEA – TANGLEVERSUM Kollekció bemutató

November végén a Leanea ékszermárka új kollekciójának bemutatóján jártunk a Leanzer Newcraftban. A légies, finom egyben absztrakt vonalvezetésű ékszereket Cser Boglárka Johanna álmodta meg. A könnyen illanó pillanatok varázsához hasonlóan a Leanea ékszerek is különlegessé teszik a mindennapokat. A magabiztos, mégis könnyed formák játékossága adja meg a márka karakterét, amely a klasszikus és az extrém tökéletes egyensúlyát tárja elénk. A Leanea ékszereit lendületes kifinomultság teszi megismételhetetlenné. 

UPTOSTYLE 1
@Rácz Molnár Milán
UPTOSTYLE 2
@Nemes Bálint

A Tangle kollekció a Leanea ékszerpaletta egyik legnépszerűbb eleme, amely az érzelmek gomolygó folyamatát örökíti meg. Az innovatív Tangleversum ékszercsalád a játékos formák újra értelmezéséből merít ihletet. Újdonságokat, frissességet kínál azoknak, akiknek fontos az egyediség és az önkifejezés, hiszen minden darabja kézzel készül. A legújabb kollekció különlegessége, hogy a 3D ékszerek mellett a kinfinomult 2D darabok is megjelentek ezüst, arany és rozéarany változatokban. Az új kollekcióban találhatunk drágakővel, például apró gyémánttal díszített darabokat is.

UPTOSTYLE 3
@Chalhoub Emil
UPTOSTYLE 4
@Nemes Bálint
UPTOSTYLE 5
@Chalhoub Emil

A Tangleversum ékszercsaládnak három rendkívül eltérő galaxisa van: Rebel, Bridal és a Delux. Mindegyik egy-egy meghatározó elemmel koronázza meg a Tangle ékszereket. A Rebel ékszerek játékosságát az örökmozgó láncok adják, a Delux típus gyönyörű drágakövekkel egészül ki, a Bridal pedig a kollekció legérzelmesebb párosítása, amelyben az édesvízi gyöngyök organikus alakja és a formavilág ellentéte egészíti ki egymást tökéletesen.

UPTOSTYLE 6

A tervező, a kollekciós, állandó ékszerek mellett egyedi elképzelések megvalósítására is lehetőséget nyújt, amelyek fókuszában az egyéniség és a személyre szabhatóság határtalansága áll.

UPTOSTYLE 7
@Nemes Bálint

A legfrissebb kollekciót, a régi kedvenceket és az egyedi ékszereket eléritek a @leanzernewcraft-ban és a www.leanea.hu weboldalon.

Támogatott tartalom