Párkapcsolataink és Valentin-nap egész évben

Mi lenne, ha párkapcsolatod minden egyes perce gördülékenyen és nyugalommal telne, nemcsak Valentin-napon, de az év minden napján. Mi lenne, ha reggel egy mosollyal keltenéd párodat, összeállítanál neki reggelire egy gyümölcssalátát, öleléssel köszönnél el tőle munkába indulva, majd érdeklődnél, hogyan telik a napja; kávéval várnád a kedvenc kávézójából, vagy kibontanátok egy üveg bort a közös vacsorához és beszélgetnétek? Mi lenne, ha mindezt akkor is megtennéd érte, amikor dühös vagy rá, mert nem vitte le a szemetet, vagy amikor összemossa a fekete zoknidat a fehér pólóddal; amikor megígéri, hogy elviszi a laptopodat a megfelelő szervizbe, de hetek óta nem tette meg, vagy amikor csupán a csillagok állása miatt dupla bal lábbal keltél fel és az utadba akadó embereket – pároddal az élen – legszívesebben kilőnéd az űrbe?

UPTOSTYLE 6
valentin

Szeretni és szeretve lenni egyet jelent a türelemmel és a törődéssel. Van, mikor a rózsaszín köd úgy elvakít évek után is, mint amikor először randiztatok, de van mikor nem is érted – minden észérv ellene szól és kilépnél az egészből. Vajon létezik olyan ember, akinek a párkapcsolata zökkenőmentes? Joggal teszed fel a kérdést. A válasz: nem. Létezik olyan, aki jobban szereti a párját, mint saját magát? Valószínűleg nem. De ha sikerült rátalálnod arra, aki párkapcsolatotok során az együtt töltött időtökben több boldog percet szerez neked, mint búskomorat, akkor érdemes plusz egy lépést tenned felé, hogy mosolyt csalj az arcára még akkor is, amikor hullafáradt vagy és jobban szeretnél a Netflix előtt punnyadni.

Valentin-nap: mikor tömérdek szív, „I love you” feliratos maci, rózsa, bonbon – és ami csak a giccs bűvkörébe fér -, támad a boltok kirakatából, a reklámokból, és mikor a társadalom által már alapvető normaként elfogadott hangulat telepszik meg a párkapcsolatotok körül, talán többet ér kikapcsolnotok minden social media platformot, kiélvezni a jelenlegi bezártságot és hagynotok, hogy semmi más ne befolyásolja azokat az érzelmeket, amiket nap mint nap – olykor passzívan – tápláltok egymás iránt.

UPTOSTYLE 7
párkapcsolat

Élményeket gyűjteni tárgyak helyett pedig segít megszilárdítani a párkapcsolatotok alapjait, amire később építkezhettek. Kirándulni a hegyekben, megnézni egy jó filmet, közösen főzni valami finomat vagy sétálni egyet a városban. Tulajdonképpen bármi, ami segít egymásra és a párkapcsolatotokra fókuszálnotok, valamint minőségi időt fordítani egymásra, segít, hogy ne csak egy napra korlátozódjon a Valentin-nap, hanem annak minden élményét később is felemlegethessétek.

Viszont, ha nehezen állod meg, hogy ajándékkal lepd meg párodat Valentin-nap alkalmából, válassz olyan apróságokat, amiről tudod, hogy régóta áhítozik. Tudod, hogy imádja a kávét? Egy különleges pörkölést biztos értékel majd. Szeret rajzolni? Írasd be egy rajztanfolyamra. Imádja a vintage csecsebecséket? Vidd el egy antikváriumba vagy régiségkereskedésbe és hagyd, hadd válasszon valami számára kedveset.

A Valentin-nap rólatok szól, de a lényeg, hogy minden napba csempéssz belőle egy keveset!
A gyönyörű páros fotózás a Just Stay Natural repertoárjából van! Nézzétek meg a galériájukat!