Ajándék egész évre – Előfizetés Karácsonyra!

Az elmúlt évek során az ajándékvásárlás kissé új értelmet nyer – a hosszadalmas, zsúfolt üzletekkel teli frusztrált karácsonyi bevásárlás helyett most még nagyobb teret hódít a megfontoltság, a lelassulás és a spórolás. 2020-ban megtanulhattuk, hogy a tárgyak nem feltétlenül tesznek boldoggá, élményt ajándékozni pedig sajnos még mindig merész vállalkozásnak számít. Ezért hát cikkünkben ötletet adunk egy szuper alternatívára – ajándékozz kreatív és hasznos előfizetést és okozz örömet egész évre!

Otthoni élmények ajándékba

Az otthoni szórakozás most éli virágkorát, így ha tárgyak helyett szeretsz élményeket ajándékozni, ez a legjobb, amit adhatsz. Ugyan kinek ne lenne szüksége az otthoni edzések, esetleg takarítás, pakolászás közben egy Spotify előfizetésre? Estére pedig jöhetnek a jobbnál jobb sorozatok és filmek a Netflix jóvoltából, ahol a szórakozás határa a csillagos ég! Ez a két előfizetés tökéletes szinte bárkinek, és az év minden napján megörvendeztetheted vele szeretteidet/barátaidat. Viszont, ha már minden barátodnak van Netflix előfizetése, akkor irány az HBO GO! A divat imádok, úgysem maradhatnak a Szex és New York rebootjáról! 

home office
UPTOSTYLE 6

Kávé újratöltve

Mit is ajándékozhatnál egy igazi kávérajongónak? Friss kávéadagot minden reggelre! A Bean Bros. kávé előfizetési lehetőségével minden nap megajándékozhatod a családodat a friss, minőségi kávé élményével. Választhatod a Bean Bros. saját kávéját, melyet a skandináv kávék fővárosában, Koppenhágában pörkölnek, vagy pedig előfizethetsz havi kávéspecialitásra is. Ajándékozottadnak, ezáltal nem lesz gondja a kávévásárlással, hiszen minden hónapban érkezik hozzá egy frissen pörkölt utánpótlás. Nekünk elhiheted, hogy a Bean Bros. kávé megér egy próbát!

Kinfolk magazin 1 éves előfizetés

A listából az olvasnivalók sem maradhatnak ki – nem is választhatnál megfelelőbb ajándékot egy minimalista, kultúra- és stílusrajongó könyvmolynak, mint a Kinfolk magazint!  Minden szám egy külön műalkotás, melyek mindegyike egy teljes éven át az ajándékozott postaládájában landol majd. Ha ismersz valakit, aki imádná ezt a meglepetést, itt tudsz előfizetni!

stílusos ajándék
UPTOSTYLE 7

Stílusos, szellemes, szexi

A Kinfolk magazin előfizetést lehet, hogy magadnak szántad, de biztos, hogy van egy olyan barátnőd, aki a divatért másképpen van oda, mint te. Az ELLE magazin is ajánl éves előfizetést, sőt a most megjelenő ELLE DECORATION-re is előtudsz fizetni. Enteriőr szerelmeseknek és a dizájn rajongóknak tökéletes ajándék lesz. 

Viszont, ha egyik opciót se találtad megfelelőnek, akkor még mindig feltudsz elő tudsz fizetni keleti édességekre a Bokksu doboz jóvoltából. 

Az előfizetések nemcsak örömteli és kreatív meglepetések, de ha az utolsó pillanatra hagynád az ajándékokat, gyorsan és egyszerűen megvásárolhatók. Ráadásul a sorban állást és az üzleteket is elkerülheted, valamint tartós ajándékkal lepheted meg szeretteidet. Reméljük, cikkünkben mindenki számára megtalálod a tökéletes ajándékot!