2022 novemberében vette kezdetét a The Upto List, melyben havi kedvenceink kerülnek felsorolásra. Divattrendek, kozmetikumok, kultúra és minden más, ami az adott hónapban felkeltette az érdeklődésünket. Így idén februárban sem maradhat el ajánlásunk – reméljük, kedvenceink titeket is ugyanúgy elvarázsolnak, mint ahogy velünk tették! 

Divattrendek

 • Teddy műszőrmekabát: Nemcsak kellemesen melegen tart a kora és késő téli hűvös időben, de nagyszerű kiegészítője lehet akár egy elegánsabb, akár egy lezserebb szettnek is. Különböző színekben megtalálható, de mi mégis a fehéret ajánljuk, így biztos lehetsz benne, hogy minden ruhadarabodhoz passzolni fog. 
 • Egyenes szárú farmer: A skinny jeansek kezdenek leáldozni, és lassacskán felváltják őket a trapéznadrágok. Ha nem érzed magad otthon a széles szárú farmerek között, de mégis szívesen követnéd a divatot, érdemes beszerezned egy egyenes szárú farmert. 
 • Koi Footwear Vigo Classic Chunky Shoes: Letisztult, elegáns, ugyanakkor lázadó, és mindemellett vegán is. 
the upto list
the upto list

Kozmetikumok

 • Alverde rózsavirágvíz: Egy teljes mértékben megfizethető natúrkozmetikum, melynek összetevői ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Nagyszerűen hidratálja a száraz bőrt – főleg ezekben a szeles időkben -, valamint kellemes frissesség érzetet nyújt. 
 • Alverde ápoló olaj: Ez az all-in-one olaj tökéletesen használható arcra, testre és hajra is. Nyugtatja a durván kiszáradt bőrt, valamint ápolja és fényt ad a hajvégeknek.  
 • Beauty Made Easy ajakbalzsam: Különösen jó, vegán és zero-waste megoldás az ajkak ápolására. Bogyós gyümölcsös terméküket többek között málnalé és -lekvár maradékainak felhasználásával gyártják.  

Kultúra

 • Titanic: Az 1998-ban megjelent film 25. évfordulóját a világ szinte összes mozija ünnepli – felújított verzióban és 3D-ben lehet megtekinteni. 
 • Sally Rooney – Baráti beszélgetések: Sally Rooney leginkább a Normális emberek című művével, valamint annak filmes feldolgozásával szerzett világhírű siekert, ám Baráti beszélgetések címet viselő könyve ugyanannyira, ha nem még nagyszerűbb regénynek mutatkozik. 
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7

Minden más

 • Fleabag: Ha nem találkoztál még a sorozattal, akkor ideje megismerkedned vele! Phoebe Waller-Bridge mind műsorkészítőként, mind színészként megállja a helyét. A sorozat drámai, szívbe markoló és vicces, de legfőképp megfoghatatlan és emberi. 
 • Two Steps from Hell – Myth című albuma
 • Tavaszi méregtelenítés: A tavasz már a nyakunkon – reggelente madarak csiripelnek, a napsugarak pedig kellemesen simogatják bőrünket, így itt az idő testileg és lelkileg is felkészülni a jöttére. 
 • Tavaszi virágcsokrok: Ha tavasz, akkor virágok, ha virágok, akkor szerotoninnövekedés! Már rengeteg gyönyörű növény közül lehet válogatni, akár a piacon is, csökkentve ezzel az ökológiai lábnyomunkat, és támogatva ezzel a kistermelőket. Nagyszerűen funkcionálnak szobadíszként, vagy akár természetes illatosítóként is.

Reméljük, tudtunk újat adni a februári The Upto List ajánlónkkal! Neked mik voltak az e havi kedvenceid?