Milyen trendeket fogunk kipróbálni idén nyáron?

Ahogy a cikk címe is mutatja, ez egy személyesebb hangvételű írás lesz arról, hogy az UPTOSTYLE szerkesztőségének tagjai az aktuális nyári trendek közül melyikeket és miért fogják kipróbálni. Lesz itt szó ruhákról, cipőkről és kiegészítőkről is, tartsatok Velünk és nézzétek meg, hogy miket fogunk nyáron viselni.

LENVÁSZON ING

A lenvászon ing nem éppen egy újkeletű divat, hiszen a kényelmes, jól szellőző, vékony anyagból készült len ruharadarabok már évek óta szerepelnek a divat körforgásában. “Nem tudom, hogy eddig hogyan nem keresztezték egymást útjaink ezzel az alapdarabbal (olvasd el a nyári alapdarabokról szóló cikkünket itt), de a különböző blogokat böngészve arra a következtetésre jutottam, hogy idén bizony beszerzek (már úton is van hozzám) egy lenvászon inget. 

A bátorságom ugyan nem határtalan, mivel egy fehér színűre tettem le a voksom, viszont a kevésbé bátortalanoknak az a jó hírem van, hogy idén minden színű lenvászon ing nagyon sikkes, főleg a zöld, rózsaszín vagy a narancssárga. Az én ingem egy oversize darab, amit farmer rövidnadrággal vagy biciklissorttal, illetve a kedvenc Birkenstock Arizona papucsommal tervezek párosítani” – meséli Nóri.

UPTOSTYLE 6
jakob-owens-WzncgWs3RJ4-unsplash

UPDATED FLIP FOP

Furcsa érzés a flip flop és a divat szavakat ugyanazon az oldalon használni, viszont elkerülhetetlen a tény, hogy a lábujjközös papucsok frissített verziója az egyik legnagyobb 2021-es nyári cipőtrend. Ne a gumiból készült műanyag strandpapucsokra gondolj, hanem például egy ízlésesen kialakított, fekete bőrpánttal ellátott, square toe darabra. Ugye, hogy istenien hangzik? “Hogy őszinte legyek, ezt a darabot már az áprilisi hóesés ideje alatt megrendeltem, hogy bebiztosítsam magam a nyárra” – mondja Nóri. 

A lábujjközös papucsoknak számos verziója létezik, válassz egy letisztult darabot valamilyen klasszikus színben (fekete, ekrü, bézs), hogy minden szettedhez könnyen társíthasd majd. Ha igazán trendi szeretnél lenni, egy chunky darabra ruházz be. Olvasd el cikkünket a kedvenc nyári cipőinkről itt.

KÖTÖTT RUHA

Tavaly nyáron már szembesülhettünk a ténnyel, hogy a kötött ujjatlan felsők egyáltalán nem hasonlítanak a téli kötött pulcsikhoz, ezért idén arra gondoltunk, hogy szintet lépünk és beszerzünk pár kötött ruhát is. Hihetetlenül hangzik, de egyáltalán nem volt melegünk a kötött topokban, remekül szellőztek még a legnagyobb forróságban is. Igazán felüdülés volt ilyen darabokat hordani a basic tank topok helyett. 

“A tervem, hogy egy midi vagy maxi hosszúságú, kissé A vonalú kötött ruhát fogok beszerezni, melyet papuccsal és szalma tote baggel fogok viselni, a hajamba teszek egy menő hajcsatot, ami felteszi majd az i-re a ponton” – meséli nekünk Nóri. Fontos, hogy ne válassz neon színű kötött ruhát vagy topot, mert ellentétes hatást érhetsz el vele.

efee0a56fa51735cbb8c1295df6a6596
8ffe7b17cc315730d94408b6a99af907-1

HALÁSZSAPKA

Trendi, kényelmes, praktikus és a naptól is óvja a fejedet. Bizony, a halászsapka az imént felsoroltak közül az összeset tudja. Leginkább napvédelmi okokból szereztünk be többen is a szerkesztőségből bézs színű halászsapkákat, de az sem elhanyagolható tulajdonsága, hogy rendkívül divatos lett az elmúlt 1-2 évben.

Félreértés ne essék, ezt a darabot nemcsak a strandon vagy nyaralás alkalmával lehet hordani, hanem bátran passzinthatjuk egy városi szetthez is, legyen szó rövidnadrágos outfitről vagy egy fekete maxiruháról. Érdemes a sapkából egy világosabb színárnyalatot választani, ugyanis a klasszikus fekete hamar magába szívja a meleget és nem túl kellemes érzés a nyári forróságban.

PINK, MINT SZÍN

Az idei nyár egyik legnagyobb trendszíne nem más, mint a pink és annak különböző árnyalatai. Nem kifejezetten mondanánk magunkat pink lányoknak, de ez a trend most rendkívül izgatja a fantáziánkat. Kezdésnek egy kötött, világos pink top beszerzésén gondolkodtunk, amit hosszú, fekete lenvászon nadrággal szeretnénk párosítani, egy menő napszemüveg kíséretében.

A pinket hordd neutrálisabb színekkel, mint például a fekete, ekrü vagy bézs, így egyszerre tompíthatod, de ki is emelheted a vibráló rózsaszínt. A pink neon változatát azonban érdemes kerülnöd, hacsak nem szeretnél extra figyelmet kapni.

app001prod

Reméljük, hogy a fenti cikkünk Téged is inspirált a nyári darabok beszerzésében vagy meglévő darabjaid összehangolásában. Viseld szeretettel és sokáig a ruháidat!