Ékszer inspiráció – hétköznapokra és különleges alkalmakra

Egyedi, kifinomult, minimalista és különleges. Ezek a szavak jellemzik a most bemutatott ékszermárkákat. Összegyűjtöttük azokat a magyar ékszertervezőket – legyenek ezek ötvösművészek vagy hobbi tárgyalkotók -, akiket szívből ajánlunk a hétköznapokra és a különleges alkalmakra

SAPI 

Sapi márka tervezésnél a természetből inspirálódik, egyik ismertetőjelük az ékszerek sziklás felülete. Egy kimaradhatatlan darab azok számára, akik gyűjtik a gyűrűket vagy szeretik halmozva viselni őket. Annak ellenére, hogy a Sapi gyűrűk különleges felülete nagyon feltűnő, könnyen kombinálhatóak nemcsak egymással, hanem más stílusú gyűrűkkel is. 

A Sapi gyűrűi tökéletes választás azoknak, akik szeretnek ékszereikhez emlékeket kötni, mert a napi teendők közben erre esik a legtöbbször a tekintetünk. Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után lecsukni a laptopot és ránézni a Sapi gyűrűnkre, ami gondolatban visszarepít a sziklás tengerpartra.

+1 Szilágyi Sapi áll a márka mögött és konceptuális ékszereket is készít, amelyekért totál odavagyunk!

sapiVCS_Uptostlye_editorial_016
Fonsearring3_540x

THE SENTIMENTALIST

Kászonyi Dorka áll a The Sentimentalist ékszermárka mögött. Időtlen és finom ékszerek jellemzik a kollekcióit, amelyek mögött és központjában a kivitelezés, a hosszú élettartam és természetesen az érzelmek állnak. 

Dorka szerint az ékszerek egyfajta intim eszköze az önkifejezésnek és a kapcsolatteremtésnek. Dorka kifinomult ízlését nagyban befolyásolta a több éves tapasztalata a divatiparban. A NANUSHKA márkaigazgatójaként is dolgozó ékszerműves szerelemprojektként alapította meg saját márkáját, amely azóta is töretlen sikert arat.

LEANEA

Lenea márka ékszerei egyszerre kifinomultak és játékosak. Mindegyik darab kézzel készül, ezért nem találunk két egyformát. Az ékszerek vonalrajzokra hasonlítanak, amelyek érzéseket és emlékeket idéznek elő. Akár egy fontos életesemény vagy korszak lezárása után is megajándékozhatjuk magunkat egy Leanea ékszerrel, amely majd mindig emlékeztetni fog minket arra a elégedettségre és boldogságra, amit az életünk azon szakaszában éreztünk.

Leanea egyenlő lett a kifinomult esztétikummal és a magas eleganciával. A Leanea hölgyek maguk is hordozzák az érzékiség és a finomság jegyeit.

leaneaVCS_Uptostlye_editorial_020
babushkaVCS_Uptostlye_editorial_022

BABUSHKA

Vannak akik eseményeket, helyszíneket őriznek meg emlékként, de vannak akik az illatokat, érzéseket, színeket vagy formákat. Ilyen a Babushka márka is, hiszen az egyszerűségből fakadó, természetes formákat ragadják meg az ékszereikben. Az egyedileg, kézzel készült darabok közt nem fogunk két ugyanolyan darabot találni, így zárja magába az élet örömeit, az elmúlt szerelem nosztalgiáját és minden boldogság pillanatot, amire emlékezni szeretnénk.

Babushka ékszer viselője mindig egy erős, magabiztos nő, aki nem fél szembe szállni a világgal és addig küzd az álmaiért, ameddig meg nem kapja őket. Lehet, hogy pont ezek miatt szerettünk mi is bele, a Babushka geometrikus formáiba.

SOFISTICA DESIGN

Utolsóként egy fiatal lányt szeretnénk bemutatni, Székely Zsófiát, aki saját kedvtelésére készít egyedi, kézzel készült ékszereket, főként fülbevalókat. Zsófi egy igazán kreatív, tehetséges fiatal, aki néptáncot oktat, design- és művészetmenedzsmentet tanul és a saját vállalkozását irányítja. 

Ékszerei közt nem találunk két egyformát, így viselői tényleg egy igazán egyedi és különleges darabbal ékeskedhetnek – többek közt főszerkesztőnk is, aki már lassan fél éve szeretve hordja a neki, egyedileg készült darabját. A Sofistica design darabjai telis-tele vannak színes fülbevalókkal, de szerencsére a minimalizmus rajongói is megtalálhatják a számukra tökéletes darabot.