Anna Daubner – egy falatnyi édesség

Megérkezett Anna Daubner tavaszi-nyári kollekciója, az őszi-téli koktélok után megérkeztek a cukormázzal csurgatott finomságok. Két új kollekcióval rukkolt elő idén a tehetséges tervezőnő; The Key és The Cake néven kápráztatnak el minket az új, csodás ruhaköltemények. Mutatjuk is a kedvenceinket!

Chapter One – The Cake

Az Anna Daubner márka életében  2022 az első év, amikor a kollekciókon belül bevezetésre kerülnek a Chapter-ek. Az első fejezet a “Cake” nevet kapta, melynek fő inspirációja a Wes Anderson által írt és rendezett Grand Budapest Hotel című film.

A “Cake” egy vintage hangulatú romantikus mintát rejt, melyben a Grand Hotel ikonikus courtesan au chocolat finomsága mellett, grandiózus torták és aprósütemények díszítik a 100% pamutból készült ruhákat. 

Visszatérnek a már jól ismert kifinomult gallérok, puffos ujjak és átlapolós ruhák. Mindezek mellett pedig újdonságként szerepelnek az Anna Daubner egyedi tervezésű, kristályokkal díszített anyagból készült darabjai, melyeket a titokzatos bűnügyekben szereplő drágakövek inspirálták. Egy látványos ékszer, amit örökre a gardróbod részeként szeretnél tudni.

0-412
anna daubner

Chapter Two – The Key

 A legújabb kollekció darabjait viselve átélheted azt páratlan élményt, ahogy napról napra többet tudhatsz meg a történetből és a saját interpretációd által rajzolódik ki a teljes történet. Ezáltal egy olyan különleges darab tulajdonosa lehetsz, amely örökre meglepetéseket és izgalmakat tartogat majd számodra. 

A második fejezetben Anna tovább fejtegette a Grand Hotel Budapest színeit, szimbólumait és elemeit, melyeket ismét a printeken keresztül mutat be. A klasszikus kockás abroszra emlékeztető alapon a Grand Hotel legszebb szobáihoz tartozó kulcsok, a recepció telefonja, Mendel’s klasszikus süteménye Anna desszertes dobozával jelenik meg. A sziluettek között találunk régi kedvenc visszatérőket, mint a Niagara fazonú Madame D. ruha, vagy a koktélos kollekcióból jól ismert vintage szabású Budapest jumpsuit. 

 

UPTOSTYLE 6

Mint mindig, most is bekerült a repertoárba egy limitált anyagból készült darab, mely jacquard anyagával, lila virágaival és kristály gombjaival igazán változatossá teszi a kollekciót. A darabok legnagyobb része viszkózból készült, mely tökéletes, kényelmes viselet lesz a tavaszi szezonra. 

UPTOSTYLE 7
0-5
0-26_31bb3d58-8adb-42c3-bfeb-6c3e25907da3

Fotós: Sutus Fanni

Modell: Hanga @elevenmodelsbudapest 

Smink: Leányfalvi Vanda

Haj: Márkus Eszter