A nyári szezon legjobb táskái

Tombol a nyár, pezseg az élet a strandokon, a fesztiválokon, hosszú sorok állnak a fagylaltozók előtt. Ilyenkor rengeteg program közül választhatsz, ahova minden bizonnyal a tökéletes táskával is szeretnél érkezni. Összeszedtük neked 2022 nyarának legnagyobb táskatrendjeit, amik közül megtalálhatod új kedvenceidet.

Vödörtáska

A vödörtáska, vagyis angol kifejezéssel élve a bucket bag különleges kinézete miatt vonzza a tekinteteket, ráadásul többféle stílusban van jelen. Praktikus és elegáns is egyben, tágas belső terének köszönthetően pedig sok minden elfér benne. Se a telefonod, se a parfümöd nem fog belőle kilátszódni, így biztonságot is adhat olyan helyen, ahol sokan vannak körülötted. Ha alacsonyabb vagy, a vödörtáska hosszú pántja még abban is segít, hogy megnyújts az alakod.

miu
@miu miu
UPTOSTYLE 6
STAUD - Ollie bag

Baguette táska 

Igen, jól olvastad! A 90-es évek nagy slágere a Baguette táska újra fénykorát éli, amely  nem másról, mint a franciák kedvelt péksüteményéről kapta a nevét. Egyébként tényleg hasonlít rá a formáját tekintve, csupán annyi a különbség, hogy ebbe nem tudsz beleharapni. A baguette táska már kevesebb alkalomra ideális, hiszen nem túl nagy, ezért nyári estékre, illetve randevúkra ajánljuk, ahol nem szükséges a strandtörülközőt is magaddal vinned. A már amúgy is csinos ruhádhoz egy kis plusz sikket is hozzáad.

Hálós cekkerek 

Ezek a remek, környezetbarát megoldások már tavaly is a divatvilág élén voltak, népszerűségük pedig azóta sem apadt. Nem kell zacskót fognod a boltban a gyümölcsöknek, zöldségeknek, így nem pazarolsz, szinte bárhol elférnek, ha összegyűröd őket, egyszóval egy valódi jolly joker. Ha nem is élelmiszert tárolsz benne, akkor is jó, ha nálad van, hiszen viselésével nem csak azt sugallod, hogy egyedi vagy, hanem azt is, hogy jó célt támogatsz. Ha pedig végeztél a boltban, akkor irány a strand, ahol már vár rád a saját, hálós bevásárlótáskádban tárolt nassolnivalód.

UPTOSTYLE 7
@PAUZA
UPTOSTYLE 8

Rattan táska 

A rattan táskával igazi nyári hangulatba kerülhetsz: elképzeled, ahogy a Miami beach-en sétálgatsz éppen egy nagykarimájú kalapban. Visszahozza a régebbik korok divatjait, igazi old school hatás elevenedik meg egy új köntösben. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy nem feltétlenül kell csakis a strandon igénybe venned, egy sétára a városban éppoly megfelelő. Leginkább nagyobb méretben fordul elő, anyaga miatt pedig jobban meg kell válogatnod, hogy mit veszel fel hozzá, de hidd el, megéri. Ha jobban körülnézel, akadhatnak hasonló stílusú táskák is, csak bambuszból. 

Horgolt táska 

Mit szólnál ahhoz, hogy a következő időszak nagy kihívása az lenne, hogy magadnak készíted el a kiegészítődet egy horgolótű segítségével? Ha túlságosan is nagyot gondolunk, nem kell félned, hiszen 2022 nyarának táskatrendjei között megtalálható a horgolt táska is, így könnyen be tudod magadnak szerezni. Elsőre talán azt gondolná az ember, hogy bohémebb hatása miatt csak nagyon kevés alkalomra, maximum fesztiválra lehet magunkkal vinni, ám higgy nekünk, ha azt mondjuk, hogy senki sem fog furcsán nézni rád az utcán sem, csak elismerő tekinteteket kaphatsz, hiszen a divat élvonalában fut ez a kiegészítő az idei szezonban.

UPTOSTYLE 9
27012509_52_B
@mango

Gyöngyöződj be!

Hogy beszéljünk egy kicsit a mintáról és az anyagról is, meg kell említenünk a gyöngyberakásos táskákat. 2022-ben nem csak a partikon hasítanak, hanem akkor is, amikor a nap még magasan jár az égen. Legyen szó vödörről vagy baguette-ről, bármilyen formában rábukkanhatsz, így kombinálhatod a trendeket kedved szerint. Vigyázat, az utcán vakításveszély! 

Készülj az esősebb időkre is! 

Nyáron, amint tudjuk, egy kis zuhé bármikor utolérhet minket, ezért érdemes az ilyen esetekre is felkészülni. Webshopunkban beszerezheted a Rains vízálló hátizsákokat, és amikor azt mondjuk, vízálló, bízhatsz bennünk. A 2012-ben alapított márka skandináv, a nedves időjárásra specializálódott, benne minden értéked védve marad. Ezzel pedig a gomolyfelhők sem állítanak meg abban, hogy gyarapítsd a nyár folyamán gyűjtögetett kalandokat.

___ (35)

Ezek lennének 2022 nyarának legnagyobb táskatrendjei. Stílusban, formában, anyagban határtalanok, hogy minden igényt kielégítsenek. Neked melyik tetszik legjobban?