5+1 magazin, amit ismerned kell

Sokunknak ismerős az emlék, ahogy gyerekként csodálattal lapozgattuk édesanyáink magazinjait és ez az érzés felnőtt korunkra sem múlt el. Mai napig elkap az izgalom, ha belelapozunk egy fényes papírra nyomtatott magazinba és megcsap a frissen száradt tinta illata. Informál, szórakoztat, kikapcsol, de miért és főleg mit érdemes olvasnod, ha az újságosnál állva elcsábulnál a színes lapok látványának?

SEED

Szerencsére virágkorát éli a küzdelem egy fenntarthatóbb jövőért, a Seed magazin célja pedig, hogy az olvasókkal megismertesse és megszerettesse ezt a fontos témakört. A magazin érdekfeszítő interjúkon keresztül mutatja be azokat az alternatívákat, melyek a tudatos életmódot hirdetik, legyen szó utazásról, gasztronómiáról, művészetről vagy bizonyos szakmákról. A manapság divatos témák mellett szívügyük a környezetvédelem, de ha a testi-lelki egyensúlyt keresed, cikkeiket olvasva ebben a témában is jó úton jársz.

Ha régóta érdekel a tudatosság és fenntarthatóság, ez a magazin biztosan tetszeni fog, ha pedig még csak most ismerkedsz a témával, a Seed hasznos tippjei és praktikái segíthetnek egy tudatosabb élet építésében, amihez a legutóbbi számot megrendelheted nálunk, az UPTOSTYLE webshopban is. 

UPTOSTYLE 6
Kinfolk_TRAVEL_2000x1333_light-gray-1536x1024

Kinfolk

Egy negyedéves, látványos képi világgal rendelkező slowlife magazin, amely az UPTOSTYLE kedvencei közé sorolható. Fő témaköre a minőségi életre és a mindennapokban keresett egyensúlyra törekvés. A magazin minden kiadványa más-más témát jár körbe, többek között az otthon, karrier, kultúra témaköreit. 

Minimalista stílusával eltér a hagyományos magazinoktól, lehetőséget teremt az olvasók számára kiszakadni a hétköznapokból és elmerülni egy nyugodtabb élet ritmusban. Ha te is hasonló kikapcsolódásra vágynál, válogass a magazin látványos kiadványai közül webshopunkban és add át magad a Kinfolk életérzésnek.

Cereal

A Cereal több mint egy magazin, egy igazi műalkotás. Minimalista stílus, kifinomult külső jellemzi, a tartalmát illetően pedig a művészetek és a design a fő irányvonal. A világ minden táját bemutató cikkek, különleges világszemléletű interjúk és fotók teszik egyedivé. Páratlan képi világa bemutatja számos ország kultúráját, így a nappalid kényelméből olvasva is úgy érezheted magad, mint egy világutazó. 

Gyönyörű kivitelezésének köszönhetően divatos kiegészítőként is szolgálhat az otthonodban. Különleges életstílust hirdet, nem meglepő, hogy az UPTOSTYLE nagy kedvence. Szerezd be  webshopunkból és garantáljuk, hogy te is imádni fogod!

Cereal-Vol19_cover-1455x976-1.jpg
RUxMRV9lbG9maXpldGVz

ELLE

A francia magazinok sikkje és a modern nő eszméje inspirálta Elle világszerte, így Magyarországon is publikál. A magazin a világháború után jött létre, amikor az emberek vágytak a szépségre, a művészetekre és az újdonságra, így az Elle úttörő női magazinként nem csupán kielégítette ezt az igényt, de formálni is kezdte a divatot. 

Mára a világ elsőszámú divatmagazinjává vált, számos sikernek örvend, a magyar Elle Superbrands-díj nyertes, célközönsége pedig bővült a luxustermékek, lakberendezés és utazás iránt érdeklődőkkel. Emellett, a magazinok világában elsők között foglalkozik olyan fontos témákkal, mint a body positivity, nemi egyenlőség, azonos nemű párkapcsolatok vagy a negatív diszkrimináció.

​​AD magazin

Ha a divat mellett a lakberendezés is szívügyed, az Architectural Digest biztosan nagy kedvenced lesz. Ennek az amerikai havi magazinnak fő profilja a belsőépítészet és a lakberendezés, különlegessége pedig, hogy összemossa a divat és az építészet közötti határokat és a művészet jegyében egyesíti azokat.

A divatipar vezéralakjai és számos celebritás mutatja be otthonát és ad interjút a magazinnak, többek között Naomi Campbell, Michael Kors vagy Kendall Jenner. Nem mindennapi cikkeket olvashatunk benne a lakberendezésről, designról és építészetről, amik segítenek új dolgokat felfedezni, és önmagunkat inspirálni.

09.17-COVER-(dragged)
laura-chouette-RMe3FEoNS2s-unsplash

+1 Vogue 

A Vogue a divatmagazinok királya, főszerkesztője Anna Wintour pedig ezáltal a divatipar legbefolyásosabb nője. A mára már ikonikus jelentőséggel bíró lap, amely a divat és design világába kalauzol, a divatiparban jártasak számára biztos ismerős lehet. Nemzetközi elismertsége annak is köszönhető, hogy huszonegy országban jelenik meg havonta és a divat mellett foglalkozik kultúrával, politikával, művészettel és az aktuális társadalmi problémákkal. 

Chanel, Dior, Fendi… ismerősen hangzik? Csapj fel egy Vogue-ot és biztos lehetsz benne, hogy az összes nagy márkát megtalálod, valamint híres tervezők és modellek sora dolgozik együtt a magazinnal, ha pedig egy magazin összeállításának folyamatairól szeretnél többet megtudni, akkor nézd meg a September Issue című filmet. További divatfilmekért katt a linkre!

Reméljük adtunk pár hasznos ötletet, melyek azok a magazinok, amiket érdemes beszerezned, ha egy kis „me time” -ra vágynál. Kucorodj a fotelbe és élvezd ahogy egy másik világba repítenek. Inspirálódj, töltődj fel és tölts minőségi időt kedvenc magazinjaink társaságában.