ARKK Copenhagen

A márka, amit ismerned kell!

Míg az újítások főként ruházati iparban látszanak feltűnni, és folyamatosan új márkák bukkannak fel a piacon, úgy tűnik, lábbelik terén még mindig hiányos a kínálat.

A közelmúltig az iparágat csak a piac óriásai irányították, a kisebb márkák sok-sok erőfeszítése ellenére. Ezek a vezető cipőmárkák diktálták a különböző trendeket, ami észrevehető egységességet eredményezett a sportos utcai stílusú lábbelikben. Ismerd meg a márkát, amely nagyban befolyásolta a minimalista szerelmeseinek stílusát az elmúlt évek során!

Ahol minden kezdődött…

Dániából kiindulva a kortárs cipőmárka híre világszerte elterjedt, és mára már kollekcióik több, mint 37 országban vannak jelen és 2 fizikai üzletet is nyitottak Koppenhága szívében. Idén októberben az ARKK Copenhagen, amelyet két életre szóló barát, Thomas Refdahl és Kasper Høj Rasmussen alapított, az 5. születésnapját ünnepli.

Míg Kasper a kreatív hátterét adja a márkának, addig Thomas ereje üzleti életben rejlik. Együtt sikerült meghatározniuk a piac és a márkájuk legfontosabb jellemzőit és megalkotni az egyedi koncepciót, melynek népszerűsége azóta is csak növekszik.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2

Ideális eszköz az önkifejezéshez

Tehát mi különbözteti meg az ARKK-ot a hagyományos cipőmárkáktól?

Annak ellenére, hogy minden kollekció egyedi, észrevehető egy bizonyos egységesség. A skandináv örökség minden modellben erőteljesen jelen van. A márka inspirációs forrása a dán hagyományok, a minimalista design, a skandináv művészet és építészet.

Az ARKK a Koppenhága nagyszerű nevezetességei által inspirált tiszta és kecses vonalakat ötvözi, biztosítva a modern és időtlen dizájnt, amely letisztult és minimalista megjelenést kölcsönöz minden darabnak. Ezek az értékek jelennek meg mind a 4 kollekciójukban – vagy a márka DNS-ében, ahogy az alapító szereti mondani.

Elsődleges céljuk soha nem csak egy sikeres vállalkozás létrehozása volt, sokkal inkább valami újítás, újszerű módon történő létrehozása. Ezt a célt szem előtt tartva elengedhetetlen szempont a márka életében a felfedezés, a kockázatvállalás, a pozitív hozzáállás és a barátság. Ezek az értékek a sportcipők iránti örök, tiszta szenvedélyük révén a tervezők legfőbb hajtóerejévé váltak.

Fókuszban a fenntarthatóság

A fenntarthatóság és az etikus körülmények közötti előállítás újabb prioritássá vált az ARKK tulajdonosainak. Míg Koppenhágában tervezték, portugáliai és vietnami gyártási partnereiket úgy válogatták, hogy biztosítsák az ígért minőséget és pontosságot minden öltésben, mindezt etikus munkakörülmények között teljesítve.

Bár a fenntarthatósághoz vezető út hosszú és nem mindig egyenes, az ARKK jelenleg sok cipő esetében alkalmazza a hulladékmentes termelést, és 100% -ban újrahasznosított cipősdobozokat használ! Ráadásul a cipő talpát is saját gyártás során készítik, annak ellenére, hogy ez egy igencsak nehézkes és drága folyamat.

ARKK Copenhagen az UPTOSTYLE-nál

Minden kollekció 4 fő jellemzőből áll, amelyek együttesen alkotják az ARKK DNS-ét, de más-más csavarral és stíluselemekkel kombinálva alkalmasak különböző személyiségek számára, akik valamilyen egyedi dolgot keresnek a ruhatárukba.

Az ICONIC állandó és örök népszerűségnek örvendő kollekció, amely a nagy közönség számára összes vonzó tulajdonsággal rendelkezik. Szezonról szezonra az ARKK megbabonázza a globális piacot, és abban egyet is tudunk egyetérteni, hogy ez a tendencia így marad.

A CRAFT a minőségi kivitelezésre és az egyedülálló anyagokra helyezi a hangsúlyt, amelyek biztosítják, hogy a vonal megőrizze a modern arculattal rendelkező, nagyon gondozott életmódú lábbelik címét.

A TECH, mivel az ARKK az innovációról és a funkcionalitásról szól! A skandináv praktikum és az utcai stílus kialakításának ötvözésével az ARKK részese lesz a városi kalandoknak.

A CORE, amely az ARKK DNS alapja, a kényelmet és a sokoldalúságot ötvözi. Az ARKK az első kollekciójától kezdve gyorsan sikert és népszerűséget szerzett a széles közönség körében.

Tehát nézzük meg közelebbről azt a modellt, amely megragadta az utcai stílus rajongóinak sokaságát – a Raven Mesh-et.

UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

Raven Mesh

A RAVEN modell sokféle változata és átalakítása ellenére mindegyik kiadás megtartja az eredeti minimalista sziluettet és az egyedi tervezésű talpat.

A cipő két fő jellemzője a sokoldalúság és a kényelem. A letisztult kialakítás biztosítja, hogy farmernadrággal vagy ruhával is fantasztikusan mutasson. A sportcipő kényelmes kialakítása mellett pehely könnyű is. Tehát sokoldalúságának hála ugyanabban a cipőben lehet bulizni vagy elindulni egy kerékpárútra. Leegyszerűsítve: ez egy olyan cipő, amelyet minden nap, mindenhol és mindennel együtt viselhetsz!

A Raven Mesh immár három színben kapható webáruházunkban, és garantáltan megtalálod azt a modellt, amelyik leginkább passzol a személyiségedhez. Az első Raven Mesh S-E15 2015 szeptemberében került piacra a berlini SEEK Divatvásáron. Az első 4000 pár 2 héttel a kiadás előtt elkelt. Azóta a RAVEN világszerte ismert modell lett, amelyet mindenki összekapcsol a márkával.

Ha izgatott vagy, hogy végre számodra is elérhetőek a kiváló minőségű tornacipők, akkor ez a tökéletes alkalom, hogy megragadd a lehetőséget, és megvásárold legújabb kedvenceinket az UPTOSTYLE webáruházból!

Eredeti szöveg: Barbora Novomeská
Fotók: ARKK Copenhagen