Támogasd Te is a helyi kisvállalkozókat!

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kedvenc helyeinket, tervezőinket, helyi üzleteinket támogassuk ebben a nehéz időszakban és utána is. Az alábbi cikkben összegyűjtöttük nektek pár olyan hazai és nemzetközi vállalkozást, akiknél szívesen vásárolunk Mi is, így Nektek is bátran tudjuk ajánlani!

Kedvenc kávézód

A legnehezebb helyzetben talán az éttermek és kávézók vannak, akik hónapok óta nem tudtak vendégeket fogadni. Szerencsére rengetegen biztosítanak elviteles, illetve házhozszállítási szolgáltatást, így nem kell lemondanunk kedvenc kávéinkról! A Freyja isteni croissantokat, valamint péksüteményeket szállít házhoz Budapesten belül, ha meglátogatod őket, akkor pedig elvitelre tudsz tőlük kávét vásárolni. Szintén tudsz elvitelre kávét venni a feketében, ami remek kiegészítője lesz majd az egészségügyi sétádnak! Igaz kávé-fanatikus vagy? Irány a beanbros. oldala és fizess elő specialty kávéra! Tudtad, hogy a beanbros. az UPTOSTYLE testvércége és, hogy az alapítónk és férje irányítják a vállalkozást egyenesen Koppenhágából? Éljen az összefogás!

UPTOSTYLE 1
gardrób

Divattervezők

Régóta szemezel már egy-egy tervezői darabbal vagy éppen hűséges vásárlója vagy egy márkának? Járványon túl is javasoljuk, hogy vásárolj kisebb hazai ruhatervezőktől, hogy ezzel támogasd az adott márka csapatát. Azt pedig ugye mondanunk sem kell, hogy milyen egyedi darabokra tehetsz szert, ha tőlük vásárolsz. Látogass el a DAIGE, a Nimfa vagy a müskinn oldalára és fektess be egy különleges darabba. Ha pedig szívesen támogatnál egy külföldi márkát is, akkor pedig nézz szét a Son of a tailor vagy az organicbasics oldalain

Kiegészítők 

A divattervezőkhöz hasonlóan, a kiegészítő tervezőknek is Mi segíthetünk átvészelni ezt a nehezebb időszakot. Az UPTOSTYLE webshopjában olyan külföldi márkák termékeivel találkozhatsz, mint például a Hodina, melynek darabjait egy tervező házaspár kelti életre, vagy a környezettudatos Melawear, ami egy német tervező munkáját dicséri. A webshopunkban a rengeteg külföldi darab mellett megtalálod a saját készítésű UPTOSTYLE fülbevalókat is, melyek igazán extra darabok és bármilyen szettet feldobnak. Mi imádjuk ezeket a kiegészítőket, Nektek hogy tetszenek?

IMG_0299.jpg
téli hangulat

Házhoz megy a design

Ne csak magadat, hanem az otthonodat is ajándékozd meg dizájnos kiegészítőkkel. Hála az online rendelésnek ezek a darabok egyenesen házhoz is jöhetnek, legyen szó kisebb lakberendezési tárgyról vagy egy újragondolt bútordarabról a Daken Studiotól. Ebben a kategóriában is van lehetőséged külföldön élő kisvállalkozókat támogatni: a PROJECT NORD oldalán rendkívül menő, skandináv tervezésű posztereket találsz, a YONOBI oldalán pedig valószínűleg megtalálod álmaid vázáját.

Kényeztesd a bőröd

Te is a világmárkák kozmetikai termékeit használod? Itt az alkalom, hogy kipróbálj valami újat és támogasd a helyi beauty vállalkozásokat. A Geek & Gorgeous egy olyan magyar márka, mely elérhető áron kínál magas hatóanyag mennyiséget tartalmazó termékeket. Imádod a designt és rajongsz az esztétikus kinézetű termékekért? Akkor a binu binu 100% természetes összetevőkből készült szappancsodái csak rád várnak! Indulhat a tesztelés!

Aésop
UPTOSTYLE 2

A kedvenc tevékenységeid

Ne feledkezzünk meg a helyi szolgáltatókról sem, akik szabadidős tevékenységeid kiteljesítésében segédkeznek Neked. Segíts most Te is ezeknek a kisvállalkozóknak és fizess elő náluk egy online kurzusra, legyen szó nyelvóráról, egy jóga sessionről vagy akár egy arcápolási tanfolyamról. Így nem kell szüneteltetned ezeket a programokat és ezek a vállalkozók is hálásak lesznek nagylelkűségedért!

Fontosnak tartjuk, hogy a hazai és nemzetközi kisvállalkozásokat a nehéz időszak alatt és után is támogassuk annak érdekében, hogy fennmaradjanak és ezáltal egy lépéssel közelebb kerüljünk egy fenntarthatóbb világ kialakításához.