Last minute programötletek Valentin-napra

Megfeledkeztél róla, hogy holnap Valentin nap? Pánikra semmi ok! Ha már nincs időd vásárolni vagy készíteni valami apróságot, akkor sem kell kétségbe esned. Íme néhány last minute tipp, amivel meglepheted szerelmed. Hiszen nincs is szebb és romantikusabb ajándék, mint egy emlék, amire mindketten mosolyogva gondoltok majd vissza.

Reménytelen romantikusoknak

A belváros szívében található a Budapest Eye, ahonnan zavartalanul élvezhetitek a csodás panorámát. A 65 méter magas óriáskerék kabinjaiból ellátni a dunai hajóktól a pesti templomtornyokon és a Parlamenten át egészen a Budai várig.

Amennyiben pedig egy romantikus utazással kedveskednél szerelmednek, válts jegyet egy nosztalgia vonatra! A legközelebbi időpontban induló járatok olyan meseszép helyekre szólnak, mint Velence vagy Brno!

last minute
last minute

Videójáték mániásoknak

A technológiai újítások kipróbálása első kézből mindig egy izgalmas dolog! A Virtual Reality (VR) szemüvegek lenyűgöző képvilága egy másik világba varázsolnak egyik pillanatról a másikra. Az “úticél” tőletek függ, így ellátogathattok egy kolorádói hegycsúcsra, de akár egy zombiapokalipszis résztvevői  is lehettek. Egyénileg és természetesen párban is lehet játszani, ahol a játékosok közösen vesznek részt a kalandban, látják és hallják egymást.

Krimifanoknak

Ha szeretnétek közösen átélni egy rejtélyekkel teli kalandot, látogassatok el a Rejtélyek Házába! A hagyományos szabadulószobáktól egy kicsit eltérő, de annál különlegesebb közös program lehet egy ilyen krimi-túra. Különböző típusú feladatok közül választhattok, ráadásul nemcsak a fővárosban, de tíz vidéki nagyvárosban is megtalálható ez a programlehetőség. Szép idő esetén a várost járva oldhatjátok meg a bűnügyet, de eltölthettek egy Rejtélyes Vacsorát is, ahol a történet mellett menüt is tudtok választani!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2

A gyorsaság szerelmeseinek

Ébresszétek fel a bennetek levő versenyszellemet és irány egy Gokart pálya, ahol összemérhetitek vezetői képességeiteket  – a szó klasszikusan vett értelmében! Kicsit te is Forma1-es pilótának érezheted majd magad és akár fogadást is köthettek, hogy ki fogja lekörözni a másikat. Jó mókának hangzik, nemde?

Agytrösztöknek

Hagyd, hogy párod megcsillogtathassa tudását egy kvíz estén! A QuizNight egy olyan programot biztosít minden hétfő délután, ahol különböző témakörökben kell megválaszolni a kérdéseket, legjobb tudásotok szerint. A nyertes csapat pedig italfogyasztást nyer a bár jóvoltából. Így a kvíz után ihattok egyet akár a győzelemre, akár a vereség kompenzálására. Mindenképp egy különleges estében lehet részetek és akár sok hasznos új infót is megtudhattok a játék során!

UPTOSTYLE 3

Reméljük, tudtunk adni pár jó ötletet a last-minute Valentin-napi ajándék megvalósításához. Akármit is csináltok együtt, biztosan szuper közös emlék lesz, amire mindig szívesen emlékeztek majd vissza.

Írta: Kiss Eszter