5 stílusos ajándék férfiaknak Valentin-napra

Igaz, a szerelemben minden nap Valentin-nap, azonban a nagy rohanásban, sűrű hétköznapokban sokszor megfeledkezünk a meghitt randevúk fontosságáról és a stílusos ajándékok lényegiségéről. Február 14-e azonban jó alkalom lehet arra, hogy megajándékozd kedvesed valami különlegességgel – és ne aggódj, férfiaknak ajándékot találni könnyebb feladat, mint gondolnád! 

Rains hátizsák
Korábbi lookbookunkban már láthattál néhány példát arra, hogyan hangolhatjátok össze a hétköznapi viseleteiteket: erre az egyik legtökéletesebb kiegészítő egy Rains hátizsák. A Rains táska unisex kiegészítő, letisztult fazonja, anyaga és semleges színhasználata miatt. Lehet az illető egyetemista vagy dolgozó férfi, egy everyday-bag mindenkinek jól jön, akár a mindennapi élethez, akár egy közös utazáshoz – mindemellett pedig rendkívül mutatós tud lenni, ha mindketten ilyet viseltek. Ezáltal nemcsak egy stílusos ajándékról van szó, de a mögötte lévő koncepció is figyelmes.

stílusos ajándék
stílusos ajándék

Frank Green hordozható kávésbögre
Tökéletes választás a kávé szerelmeseinek, akik nemcsak otthon, hanem munkába menet vagy kávézókban is szívesen fogyasztják kedvenc koffeines italukat. A Frank Green kávéspohara nemcsak praktikus, de környezetbarát stílusos ajándék is. A cseppmentes záródásnak köszönhetően pedig a táskába is bátran be lehet tenni, nem kell kézben vinni. Válassz két méretben, biztosan nem fogsz mellé lőni egyikkel sem! A legtöbb kávézóban pedig már kedvezményt is kapsz, ha elvitelre a saját bögrédbe kéred az italt. 

The Touch Kinfolk könyv
A Kinfolk könyvekből nemcsak a divatról, de az életmódról, designról, kultúráról és még ezer érdekes témáról tudhatsz meg többet. A The Touch Kinfolk könyv mellett már olyan albumok is megjelentek, mint a The Kinfolk Table Book vagy a The Kinfolk Home Book és talán az egyik kedvencünk, az a The Eye című könyv. Ezek mindamellett, hogy kiváló olvasnivalók, elengedhetetlen kiegészítői egy minimalista otthon nappalijának – például egy dohányzóasztalra letéve: így mindig szem előtt lehet, amikor az illető kávézás mellett vágyik egy kis lapozgatnivalóra. Nemtől függetlenül élvezhető, izgalmas olvasmányok! 

stílusos ajándék
stílusos ajándék

Egy elegáns karóra
Abban férfiak és nők is egyetértenek, hogy egy tökéletes outfit elengedhetetlen kiegészítője a megfelelő karóra. Egy elegáns, klasszikus fazonú karóra pedig minden férfi kezén jól mutat. Ezzel a stílusos ajándékkal nem tudsz mellélőni – főleg ha egy olyan időtlen fazont vásárolsz, mint például a Hodina Bellevue Park modellje. Érdemes eleinte semleges színben vásárolni, fém mesh- vagy fekete bőrszíjjal – ezekkel nehezen lőhetsz mellé -, a következő ajándék pedig lehet akár egy más árnyalatú vagy anyagú óraszíj.

ARKK Copenhagen sportcipő
Szeretted is régóta álmodozik egy új sneakerről, amely minden vágyának megtestesítője és amely biztosan nem jön vele szembe az utcán? Ha tudod, hogy unja már a mindenhol kapható tömegmárkákat, és kipróbálna valami mást, ami egyedi és időtálló, akkor az ARKK Copenhagen darabjait neki találták ki. Dánia legfrissebb és leggyorsabban növekvő cégéről beszélünk, amelynek termékei nem mellesleg fenntartható forrásból készült darabok is – így nem csak kedvesednek teszel jót, de a Földnek is. 

stílusos ajándék

A felsorolt tippek közül bármelyik nagyszerű és stílusos ajándék lehet kedvesednek, de a legfontosabb mégis az együtt töltött, minőségi idő és az apró, kedves figyelmességek – ilyen például egy vers, vagy egy régimódi, kézzel írott szerelmes levél.