VEJA – millenial márka két lábbal a földön

Még akkor is, ha te vagy a legmodernebb és legtrendibb, igazi millenial, aki általában úgy fest mintha skatulyából húzták volna ki, vannak azok a napok, amikor kérlelhetetlenül ront be az ajtón a realitás a maga unalmas, kisstílű feladataival. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs megoldás: a kedvenc ruháid lehetnek a szennyesben, de mi dobhatna fel jobban egy mosónapot mint egy pár vadiúj sneaker?

Az UPTOSTYLE csapata elfoglalt egy mosodát Koppenhága szívében, hogy egy vérbeli 80-as éveket idéző, izgalmas, mégis laza fotózás keretében mutassa be a Veja márka cipőt.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

Mi is az a Veja?

Ez a márka ugyanis jóval többről szól, mint szuper lábbelik tervezése és gyártása.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk újabb baljós tényeket a Föld jövőjéről, amik egyre sürgetőbbé teszik a változást.

Éppen ezért nagyon fontos számukra, hogy organikus anyagokból készítsék a termékeket, támogassák a helyi termelést Brazíliában, mindezt pedig fair trade kereket között tegyék.

A fogyasztói társadalom működését kiszolgáló brandekkel szemben, csak a következő 6 hónapra időzített rendelések alapján dolgoznak, ezzel elkerülve a piaci túltermelést.

Az erős koncepció könnyen kombinálható külsővel párosul, ennek köszönhetően pedig egy tudatos fogyasztó gardróbjának univerzális darabja lehet.

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9