Ünnepi smink inspirációk

Az ünnepek közeledtével mindenki fejében megfordul pár kérdés azzal kapcsolatban hogy mit vegyen fel a céges-, iskolai karácsonyi bulira, vagy Szenteste és persze a szilveszteri look megtervezése is zajlik már. Ha még nincs ötleted, vagy csak bizonytalan vagy, olvass tovább! Tudod mi dob fel a legjobban bármilyen szettet? Nem más, mint egy jó smink. Akár laza, akár egy csillivilli outfit mellett döntenél, az alábbiakban biztosan megtalálod a hozzá illő makeupot.

UPTOSTYLE 1

Karácsonyi Party

Akár munkahelyen, akár az iskolában veszel részt egy karácsonyi partyn, a dress code valószínűleg túlmutat a melegítőn Ha mégis feszélyezve éreznéd magad egy koktélruhában, az egyszerűbb szetted dobd fel egy extrább, csillogó sminkkel! Íme egy szem-és szájhangsúlyos smink, ami tuti befutó:

UPTOSTYLE 2

←Ezt a sminket nagyon egyszerűen tudod elkészíteni ,mégis friss és különleges hatást érhetsz el vele. Egy egyszínű alap elkészítlése után hangsúlyozd a mélyítővonalad, de a megszokott natúr színek helyett most egy csillámló tust használj.

→Ha nem vagy a csillogás híve vagy inkább a szád kihangsúlyozására törekszel, ezt a sminket ajánljuk. Készíts natúr, nude színű szemeket, és válassz hozzá egy különlegesebb, erős színű rúzst. Egyszerű, de garantált a siker!

UPTOSTYLE 3

Szenteste

Szenteste van, aki szeret csinosan felöltözni, és kisminkelni magát, ezzel még ünnepélyesebbé téve ezt az alkalmat, sokan azonban inkább a kényelmet és a természetességet preferálják. Ha az előbbi csoportba tartozol, akkor is a világosabb, egyszerűbb sminkeket javasoljuk a családi körbe.

UPTOSTYLE 4

← Itt az első smink narancsosabb, kicsit matt, amit világos barna vagy szőke hajú lányoknak ajánlunk. Ehhez egy natúr száj és egy szemhéjhoz hasonló színű highlighter tökéletesen passzol.

→ A második smink a barna, sötét hajú lányoknak kedvez, itt egy nagyon halvány barna árnyalatot választottunk a szemre, és egy tónusban hasonló highlightert a járomcsont alá. Ezzel a sötétebb arckontúrral karakteresebbé teszed az arcod, de még természetes és laza hatást kelthetsz.

UPTOSTYLE 5

Szilveszter

A szilveszteri bulik tökéletes alkalmat nyújtanak a vadulásra, kísérletezésre. Ha évközben nem mertél kipróbálni egy extrább sminket, itt az ideje! Idei kedvenceink a csillámos, extra sminkek, amik remekül passzolnak egy ilyen estéhez. Könnyen elkészíthetőek, mégis látványosak.

UPTOSTYLE 6

← Egy világos vagy sötét alapra (ez tőled függ) tegyél egy pici csillámpor ragasztót (ez egyáltalán nem ártalmas a bőrre) és egy kisebb ecsettel vidd fel rá a kiválasztott csillámport. Akármilyen színűt választhatsz, nekünk az arany és az ezüst a kedvencünk.

→ Ha még extrább sminkre vágysz, válassz néhány csillag, hold vagy egyéb formájú, nagyobb csillámot, és szintén csillámpor ragasztóval tedd a már megszáradt csillám alapra. Ezzel garantáltan a te sminked lesz az est fénypontja.

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11

Fotós: Ancza Krisztina

Smink: Horváth Glória

Modellek: Szandi és Zsófi

Project Manager: Gáspár Dominika

Szöveg: Magyari Zsuzsanna

A modellek által viselt darabok Daubner Anna karácsonyi kollekciójából valók.