Esőkabát, a modern klasszikus-The Chronicles of Rains 3.

Az esőkabátról valószínűleg rögtön gyermekkorod ikonikus darabja jut eszedbe: színes, nehéz anyagú hacuka, mely ugyan vízhatlan volt, ellenben csak a fullasztó érzést hagyta meg emlékül.

Mára szerencsére minden megváltozott! Lehetőséged van olyan kabátokat hordani, melyek amellett, hogy védenek az eső ellen, még ízlésesek is. A Rains esőkabátok mind a nők, mind a férfiak számára tökéletes választásnak bizonyulnak: egyedi, letisztult darabok, melyeket a természetben és városi környezetben is bátran viselhetsz!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

A homokszínű dzseki csak egy a sok árnyalat közül, melyekből válogathatsz! Ez a tónus azért tartozik a kedvenceink közé, mert természetes föld színével tökéletes kiegészítője bármilyen outfitnek.

A Rains kabátok ötvözik a modern városi élet pezsgését és színkavalkádját, a praktikus viselettel. Bebizonyítják, hogy az esős napok is lehetnek szépek és inspirálóak.

UPTOSTYLE 6

A RAINS repertoárjában megtalálható többféle hátitáska, valamit válltáska is, ami nemcsak a hétköznapi, rohanós, urbánus életvitelt elégíti ki, hanem abszolút tökéletes egy hétvégi ,,kiszabaduláshoz” a természetbe. A tökéletes, praktikus viseletet biztosító kabátra megéri beruházni! A Rains darabokat viselheted sportosan egy sneakerrel és leggingsel, de ceruzaszoknyával is tökéletesen fog mutatni, ha megbeszélésre kell menned. Ez a dzseki a ruhatárad stílusos darabja lesz, legyen szó szabadban töltött, kirándulós napokról vagy irodai megjelenésről.

Fotós: Michaela Taylor
Szöveg: Magyari Zsuzsanna