Fedezd fel a várost! – The Chronicles of Rains 2.

UPTOSTYLE 1

A kettős élet titka. Egyedül nekivágni és felfedezni új helyeket fantasztikus élmény.

Teljesen más, mint mikor társaságban vagy, nem vonja el a figyelmedet semmi, így jobban átéled az adott pillanatot. Fotósorozatunkat ez a belső élmény inspirálta, a jó értelemben vett magány megélése.

A mai rohanó világban, mikor a legtöbbünk a közösségi platformokon intézi az ügyeit, tart kapcsolatot családdal, barátokkal kifejezetten jól eső érzés önállóan alkotni, megismerni, felkutatni.

UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

A fehér Rains esőkabát és mellé a fekete vízálló backpack tökéletes kiegészítői egy olyan napnak, amikor csak magadra figyelsz, elindulsz és megtalálod a szépséget a természetben vagy azokban az épületekben, amik mellett naponta elmentél, de sosem láttad meg bennük az idő tovatűnő bájosságát.

A képeken látható szett letisztult, minimalista, ötvözi a modern városi életet a praktikus viselettel.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6

A fekete-fehér kombináció sosem megy ki a divatból, nem lehet vele mellé lőni, bárhol, bármikor stílusos viselet. A világos kabát fekete nadrággal, fekete vagy fehér sneakerrel igazi aduász.

Ezt szerettük volna kiemelni a fotókon is: kifinomult lehetsz akkor is, ha kirándulni mész és felfedezed a városod eddig nem látott helyeit.

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8

Egyedül átélni új benyomásokat, tapasztalatokat nagyon fontos, hiszen ezek a hatások segítenek abban, hogy azzá váljunk, akik szeretnénk lenni.

Bátrabbak, elszántabbak és nyitottabbak leszünk általuk az élet minden területén, nem félünk majd új, számunkra addig ismeretlen élményeket szerezni.

Fotós: Michaela Taylor
Szöveg: Magyari Zsuzsanna