Színes analógok

A minimalista téli outfitek szürkék, feketét és bézsek. De ki mondta, hogy ennek így kell lennie? A tőlünk megszokott minimalista vonalat hoztuk az élénk, vadító színek együttesével. Digitális fotózást kevertük az analóggal és egy igazán izgalmas, lezser lookbook-ot hoztunk el neked!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2

A rétegezés művészete

Dia szettje tökéletesen ábrázolja, hogy miért is imádjuk az őszi és téli időszakot. A kedvenc darabjainkat legyen az egy minőségi, letisztult szabású vaj színű, kötött pulóver és egy másodkézből vásárolt zöld felső, és már is kész a szett. 

Érzékiség a szürkeségben

A piros élénksége üdítően hat, még egy letisztult, minimalista szettben is. A szürke, hideg hétköznapokat egy Nimfa kosztümszettel dobtuk fel és kész is a vadítóan szexi outfit. Fotózásunk helyszínéül Buda utcáit vettük be, és a két modellünk egy testvérpár volt, Dia és Mona. 

A köztük lévő különbséget a ruhákkal próbáltuk megmutatni, amely szinte személyiségüket is tükrözi. Viszont a sminkünkben pont a közös kapcsolatot szerettük volna bemutatni. Mona vörös kosztumszettjéhez egy letisztult, nude színekből álló sminket választottunk, míg Dia sminkje a vörös rúzzsal, egy igazán vadító tekintetet sugároz. 

UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9

Dia egy fekete vegán bőrből készült Nanushka nadrágot visel, amely egyszerre laza és komoly. Egy eléggé maszkulin hatást kelt a nadrág és a Dr. Martens csizma kombinációja. Ám ha hozzáadunk egy vastag, nehéz anyagú, texturált, vaj színű pulóvert és egy élénk zöld felsővel egy kis izgalmas csavart vihetünk a szettbe, anyag- és színhasználat, sőt stílus terén is! 

A layering az őszi-téli szezonban a legkönnyebb, mégis könnyen alaktalanná válthat a szett a nem megfelelő darabok használatával. Dia szettjét a sminkje teszi mégis nőiessé, amit mi kifejezetten szeretünk.

UPTOSTYLE 10

Mona szettje azonnal a nőiességet és az érzékiséget árasztja magából. Így a fekete Dr. Martens, robosztus formájú csizmával egy férfiasabb szettet kapunk. A rövid haj, a nude smink és fekete bakancs szinte teljes ellentétben áll a piros V-kivágású nadrág, zakó szettel és az arany Nimfa fülbevalóval, mi mégis teljesen oda vagyok ezért az összeállításért. 

Bármelyik szett is áll közelebb a stílusodhoz, a lényeg, hogy bátran csempész élénk színeket a mindennapokba és télen is mutassd meg, hogy ki is vagy te! 

UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16

Dia : Nadrág, ing : Nanushka / Vaj színű pulóver: COS / Zöld színű pulóver: Humana Vintage 

Mona:
 Piros szett: Nimfa 

Cipők: Dr. Martens 
Fülbevalók: Nimfa

Kinfolk The Eye Uptostyle Shop

Digitális fotó: Deák Éva
Analóg képek: Berczeli Betty
Smink: Farkas Margaréta
Haj: Horváth Kristóf
Stylist/Creative director: Berczeli Betty
Modellek: Rakiás Klaudia és Rakiás Mónika