Sisterhood à la Nanushka Lumix

Itt az ősz! A kényelmes oversized pulcsik, kötött sálak és sapkák felváltják a fürdőruhát és a strandpapucsot, a fák pedig felöltik színesebbnél színesebb leveleiket. Bár a nyárnak vége, a Nanushka Lumix pulóverekért megéri várni a hidegebb időt!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

“Ebben a pillanatban villant belém, mit érezhetnek a testvérek egymás iránt. Életüktől elválaszthatatlan ez az érzés, semmilyen érzelmi megrázkódtatás nem tudja gyökerestül kiszaggatni, a civakodások megtaposhatják egy pillanatra, hogy utána annál elevenebb legyen. Ezt az érzést semmiféle szenvedély nem fojthatja el véglegesen, még az erős, igaz szerelem is legfeljebb csak versenyre kelhet vele.”

Legyen szó vérszerinti testvérről vagy egy igaz barátról, az a kötelék elvághatatlan és sokkal többet jelent, mint egy egyszerű barátság. Mi, az UPTOSTYLE-nál ünnepeljük és értékeljük a testvériséget! Hiszen felemeljük egymást, támogatjuk és éljenezzük a másikat, egy olyan világban, ahol minden csak elnyomni akar minket.

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

Köszönjük a Nanushkának és a Repertorynak ezeket a gyönyörű ruhákat, továbbá ennek a remek csapatnak a munkát. Ha nektek is tetszenek a képek, kövessetek minket Instagrammon, ahol minden nap újabb és újabb minimalista inspirációkkal gazdagodhattok!

Mert ugye nincs más, akivel jobb együtt végig küzdeni egy életet, mint egy testvér mellett?

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10

Fotós: Piriczky Evelin

Szöveg: Molnár Anett

Modellek: Horváth Glória és Tirza Mór


Art director és styling: Varga Priszcilla

Pulóverek: Nanushka

Felsők: Repertory Budapest