Puha Elegancia – A rétegezés művészete

Neked mi jut eszedbe a télről? A hóesés, meleg és puha anyagok, a karácsony, egy bögre finom forrócsokoládé vagy a kellemetlen, fagyos időjárás? bemutatjuk a layering elegáns és izgalmas formáját, hogy soha többé ne kelljen kétségbe esned, amikor 0°Calá esik a hőmérséklet! Kora-téli lookbookunk témája ezúttal a réteges öltözködés: bemutatjuk a layering elegáns és izgalmas formáját, hogy soha többé ne kelljen kétségbe esned, amikor 0°C alá esik a hőmérséklet!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

Layering Alapok

Fotózásunk helyszíne egy letisztult, minimalista, puritán, beltéri környezet, melybe csodálatos designtárgyakat helyeztünk: a színeket ehhez a kifinomult enteriőrhöz és a tél lágy, pasztelles árnyalataihoz hangoltuk. Az első összeállítás éppen ezekre a színekre reflektál: Blanka egy finomkötött, szürkés laza felsőt visel fehér ceruzaszoknyával, amely önmagában egy igazán nőies kombináció. Ám ha hozzáadunk egy vastag, nehéz anyagú, texturált, olívazöld pulóvert, egy kis izgalmas csavart vihetünk a szettbe, anyag- és színhasználat, sőt stílus terén is! A layering gyakran ormótlanná, alaktalanná válhat és könnyen elveszítheti eleganciáját, ha nem a megfelelő kötött anyagokat kombináljuk egymással.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8

Rétegzett Elegancia

A második összeállításban egy hosszú, olívazöld, kötött COS ruha látható, mely egészen aföldig ér  (pontosan, maxiruha nemcsak nyáron hordható!) – ez már önmagában egy musthave darab télre, hiszen térdeid, combjaid maximálisan fedve vannak. Izgalmassá (és persze melegebbé) varázsoljuk az öltözetet egy színben passzoló, mélybarna, merevebb anyagú, magasnyakú felsővel – és természetesen ebben az összeállításban is működőképes az első szettben viselt chunky, robusztus pulóver. Fontos azt is megjegyezni, hogy a pulcsik nem csak egymásra véve viselhetőek – nyugodtan kösd válladra, derekadra, ez a trükk néha az egész összhatást megváltoztatja!

UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10

Visszafogottság!

Betty outfitje nagyon finom, lágy, elegáns, mind anyag-, mind színválasztás terén. A hideg-levendula, már szinte fehér midiruha alatt ismét megjelenik a Blankán látott mélybarna garbó, de ezúttal a fülbevaló kihangsúlyozására és a világos árnyalatok ellensúlyozására használtuk fel.

UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16
UPTOSTYLE 17

A Tökéletes Kiegészítők

Az összeállításokat ezek a különleges Vagabond csizmák teszik teljessé: a visszafogottabb ízlésűeknek ezt a nőies, fehér MYA modellt ajánljuk, a merészebbek pedig bátran viselhetik a kígyóbőr-mintázatú JOYCE fazont! Ezekben a finom, natúr sminkekben visszaköszön a csípős, téli levegő, mikor a hideg kipirosítja arcunkat, fülünket és orrunk hegyét, a lazán feltűzött hajviseletek által pedig tökéletesen érvényesülnek az izgalmas formájú és mintázatú Ashley Summerplexifülbevalók, amelyeket hamarosan az Uptostyle webshopján keresztül is be tudsz majd szerezni!

UPTOSTYLE 18

Írta: Cselőtei Boglárka

Fotó: Ancza Krisztina

Styling/creative director: Berczeli Betty

Haj:Horváth Kristóf

Smink & creative assistant: Cselőtei Boglárka

Modellek: Dardai Blanka& Berczeli Betty

UPTOSTYLE 19
UPTOSTYLE 20
UPTOSTYLE 21
UPTOSTYLE 22

Khaki & fehér kötött ruha:COS(BigBagPR)

Lila & szürke & khaki & barna pulóver: COS

Fa szék & szürke váza & zöld váza:Mobili Mania

Ghost chair & szobor & fehér váza & fehér szoknya: a stylist sajátja

Fülbevalók:ashleysummer.co

Fehér & kígyóbőr csizma: Vagabond

Magazinok: Kinfolk

Köszönjük a ruhákat a COS-nak és a BigBagPR-nak, a csizmákat a Vagabondnak, és a design home decort a MobiliManianak!