Perzselő terrakotta

Épphogy leperegtek a nyár utolsó forró napjai, a korai ősz jegyei máris felütötték fejüket, lehulló levelek és hűvösebb éjszakák képében. Már a napsütés sem ugyanaz, mint néhány nappal ezelőtt – az immár lanyha napsugarak laposakat pislogva, visszafogottabban táncolnak bőrünkön, s az élénk nyári színek lassan mind átadják helyüket az őszi rozsdabarnának, vörösnek és narancssárgának. Az indián nyár, melyet bár talán csak néhány hétig élvezhetünk, mégis a természet egyik legszebb időszaka. Szeptemberi editorialunkban a nyár és az ősz káprázatos kettősséget örökítettük meg.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

Ellentétek harmóniája

Az indiánnyár tele van tökéletes harmóniában működő ellentétekkel, mint a meleg nappalok és hideg éjszakák; napsütés és hűvös fuvallatok; színpompás falevelek és kopár fák. Ezekből inspirálódva állítottuk össze fotózásunk szettjeit, melyekben eltérő anyagok, formák és színek párosításai testesítik meg az ellentmondásokat, az MC&C kiegészítőivel megkoronázva. A korábbi cikkünkben bemutatott márka nyár eleji Rust kollekciójának kibővítése gyanánt létrehozta a Drop kollekciót, mely a Rust hangulatát tovább gondolva ugyancsak a rozsda színt helyezte a középpontba, ezúttal azonban rafia alapanyagot felhasználva.

A Mesa rombusz alakú táska jellegzetes, dinamikusan változó formát kapott, mely használat során hűségesen alkalmazkodik viselőjéhez. Mindezt a natúr cserzett marhabőr szegés és pánt, illetve a két, szemközti sarokból lelógó bőrrojt teszi még kivételesebbé. Kellemesen meleg terrakotta színe remek kontrasztot alkot a fakóbb árnyalatú, bézs DAIGE ruhával.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8

Bravúros formák

Az elegáns megjelenést mi sem ellensúlyozza jobban, mint a lágy, kellemes formák, megzabolázva a klasszikus, szűk fazonok szigorú vonalait. Az ÉMÉ fehér szoknyaszerű palazzo nadrágja úgy vonja körbe viselőjét, akár a habzó hullámok ölelik a testet, hasonlóan a túlméretezett fehér COS inghez, mely szemérmesen engedi bőrünkhöz érinteni az alá bebújó utolsó nyári meleg szellőket. Akárcsak egy kósza őszi napsugár, a Supai nyaklánctáska apró, nyelv alakú kialakításával, feszes, homogén felületű borjúbőr anyagával és a lelógó rojtokkal ragyogja be ezt a szettet, csipetnyi western hangulattal fűszerezve meg a talpig fehér összeállítás visszafogottságát.

UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10

Variációk szeszélyes őszi időjáráshoz

Harmadik szettünk középpontjába az MC&C Drop kollekció másik új darabját, a Sedona trapéz alakú táskát helyeztük, melynél a márka DNS-éhez híven ismét felfedezhetjük a hétköznapi tárgyakból merített inspiráció jelenlétét. A formát a nejlon szatyrok ihlették, melynek köszönhetően a Sedona a mindennapok ideális társa, egy alapdarab, melyet viselője rendkívül egyedi, mégis tökéletesen kombinálható kiegészítőként hordhat. Az ÉMÉ fehér palazzo nadrágját tökéletesen kiegészítve, a Sedonával összhangban két terrakotta COS felsőt variáltunk – egy finomkötött garbót és egy melegebb, bő fazonú pulóvert, melyek meleg, télies hangulatukkal csodásan ellensúlyozzák a szoknya-szerű nadrág légies, könnyed pajkosságát.

UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16
UPTOSTYLE 17

Játékos őszi színpompa

Az ősz gyönyörű színpompájában nincs szükség élénk kiegészítőkre, hiszen a legpraktikusabb, legtrendibb alapdarabok is kifogástalanná varázsolják az összhatást. Az MC&C és Eifert Kata kollaborációjából született magassarkú cipő tökéletes megtestesítése a márkára jellemző forma- és színvilágnak, melyben a szögletes és ívelt vonalak találkozása, a letisztultság és a minőségi alapanyag kapnak főszerepet. A kifinomult natúr cserzésű kecskebőr bélés, a rafia felső rész és a fekete sarok kombinációjának köszönhetően egyaránt viselhető egy elegánsabb szettel, de akár egy kényelmes, egyszerű farmer-póló összeállítással is, különösen a Rust kollekció darabjai mellett.

Ezt a nyárvégi langyos és napos, de enyhén csípős őszi hangulatot kedvenc, webshopunkból beszerezhető gyöngyös hajcsatjainkkal koronáztuk meg, melyek apró fénysugárként tündökölnek igény szerint a hajba tűzve, de ugyanazzal az eleganciával táskára csíptetve is, akár egy önálló díszítő elem.

Habár a nap lassan visszavonul, hogy átadja helyét a hidegnek, s a természet is nyugovóra tér, mi kiélvezhetjük a szezon legapróbb trendjeit, előszedhetjük kedvenc basic darabjainkat, hogy aztán őszi színekben pompázó, rendkívüli darabokkal színesítsük megjelenésünket.

UPTOSTYLE 18

Bézs ruha: DAIGE

Fehér ing, terrakotta garbó és pulóver: COS

Fehér nadrág: ÉMÉ

Táskák: McCarter & Co.

Cipők: Kata Eifert

Csatok: UPTOSTYLE

UPTOSTYLE 19
UPTOSTYLE 20
UPTOSTYLE 21
UPTOSTYLE 22

Szöveg: Ferenc Barbara

Fotó: Horváth Glória

Smink: Horváth Glória

Haj: Horváth Kristóf

Modell: Trexler Noémi

Creative Director/Stylist: Berczeli Betty

Stylist assistant:Horváth Fanni

UPTOSTYLE 23
UPTOSTYLE 13