Pálmaházi tavasz

Előző héten megszálltuk a Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházát egy fotózás erejéig. A tavasz inspiráló hangulata ránk is hatással volt, rengeteg új ötlettel érkeztünk a helyszínre. A 2017-es év trendszínei közül nekünk is megvannak a kedvenceink, amik az outfitet ihlették.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

Meg akartuk mutatni, milyen egy olyan összeállítás, amit könnyen lehet viselni anélkül, hogy feszengened kelljen a ruhák alatt, eközben pedig nőies tudj maradni. A 2017-es szezon a lenge fazonokról fog szólni, mint már láthattátok a farmereknél is. Nem csak a nadrágok fazonja változik, hanem a pólók és ingek is átveszik ezt a stílust.

“2017-es trendek az egyszerű darabokról szólnak”

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6

A Culotte nadrág már régóta nagy népszerűségnek örvend, most a magas derekú verzióját választottuk. Ennek a fazonnak az a lényege, hogy a derék rész feljebb jön, kiemelve nőiességünket, míg a száránál kiszélesedik, lengébb, így remek viselet tavaszra. Felsőnek egy olyan inget választottunk, aminek az anyaga egy könnyebb fajta vászon, a váll résznél kivágással. A szettet egy fehér papuccsal egészítettük ki, amit a Cluse órájával koronáztunk meg. Ha ezeket a darabokat választod a szezonra, garantált a siker.

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12

Felső: Nanushka
Nadrág: Cos
Szandál: Birkenstock
Óra: Cluse

Fotós: Ancza Kriszti
Modell: Tamara Erdei