Month of Sundays – Piros paprika és ősz

A Month of Sundays AW17-18 kollekciója a “hagyományok” fantázianevet kapta, mely az utazó és nomád népek szellemisége előtt tiszteleg, mely mindannyiunkban jelen van. A családi gyökerek fontosságát hangsúlyozza, mely egész életedre kihatással van, még akkor is, ha távol kerülsz attól a helytől, ahol felnőttél. De mi jelenti az otthont a mai digitális korszakban, ahol arra törekszel, hogy világjáróvá válj? Az igazság az, hogy minden új hely alakítja és formálja az embert. Főleg, ha valaki úgy dönt, hogy hosszabb ideig marad. Egy idő után új gyökereket eresztesz oda, ahol otthon érzed magad, legyen ez bárhol a világban.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

A Month of Sundays – viselőjével együtt – megtestesíti a természet iránti szeretetet, a kényelmet és a , miközben magában hordozza a “slow-living” jelenségét, bárhol is él az ember.

De mi lehet a legbensőbb érzelem a hagyományokban? Hol találhatod meg őket? A sáros föld illatában, a fenyők között, tavasszal a tó víztükrén , vagy az őszi esték tábortüzének fényében?

Ezek a kérdések inspirálták a kollekció színpalettáját; a földszíneket, mint az ecru és a szén, az élénk vörössel és a halvány, jeges szürkével együtt. A tradicionális kötött textúrák a városi nomádokat testesítik meg – azokat, akik mozognak, vándorolnak és folyamatosan fejlődnek ezáltal.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9

Fotó: Piriczky Evelin
Modell: Horváth Glória
Art director : Réka Pásztor Turák
Production assistant: Varga Priszcilla


A kollekció darabjait online is beszerezheted.

UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11