Minimalista szerelem

Mint a minimalizmus rajongói és egyben követői, szeretjük az olyan darabokat, melyeket nem csupán tökéletesen párosíthatunk egymással és akár időnként egy-egy élénkebb holmival, de még a párunknak is nyugodtan kölcsönadhatunk, esetleg tőle kölcsön vehetünk. Ennek tükrében októberi lookbook összeállításunk inspirációjaként a szerelmet választottuk, melyhez híven olyan unisex ruhadarabokat és kiegészítőket kombináltunk, amik lányok és fiúk számára is egyaránt stílusosan hordhatók.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

Tami szettjét a REDMOND modell teszi teljessé, fekete mesh szíjjal, melynek óraszerkezetét a megbízható japán Minolta, üvegét pedig karcálló zafírüveg alkotja. Ricsi csuklóját a BELLEVUE arany mesh szíjas változata díszíti, amelynek óralapja finoman csiszolt, óratokja pedig tökéletesen polírozott.

A márka titka a precíz kidolgozásban rejlik, így bármely darabot választjátok, évek múltával sem veszítenek értékükből.

Tami a kabát alá Nyeste Laura és az Uptostyle közös kapszulakollekciójának egy egyedi darabját, a Line Face fehér pólót választotta. Az önarckép inspirálta arcillusztráció egy vonalvezetéssel van a pamut, mosógépben is mosható, unisex pólóra hímezve. Kötelező darab mindazoknak, akik szeretnének ruhatárjuk részeként egy télen és nyáron is egyaránt hordható, különleges designer alapdarabot.

Modelljeink ezúttal az Uptostyle egyik kedvenc kiegészítőjét, a Hodina óráit viselik. A modern építészet nyers esztétikájának inspirációjából született karórák mindegyike szintén unisex, valamint megszólítják mindazokat, akiknek a legfontosabb a minőség és előszeretettel viselnek egyedi, letisztult kiegészítőket.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6

Azoknak, akik szenvedélyesen keresik a praktikus, letisztult, kényelmes városi táskát, a legtökéletesebb választás a már fent említett Rains, akik nemcsak a kabátok, de a hátizsákok terén is tökéleteset alkotnak. Ahogy azt a képek is jól tükrözik, két termékük csodás szimbiózisban egészítik ki egymást, bearanyozva még a legzordabb napokat is, akár az időjárás, akár a kedved szempontjából. Tami egy Mini Stone világosszürke, Ricsi egy Moon világosszürke hátizsákot választott, melyek egyaránt állítható vállpánttal biztosítják a kényelmet, valamint rejtett cipzáras zsebbel vannak ellátva, így bármilyen helyzetben praktikus hozzáférést nyújtanak a legfontosabb dolgok eléréséhez, mint a kulcs, telefon vagy bérlet. Mivel mindkét darab vízálló, minden időjárásban megvédik a holmidat, így fontos irataidat vagy laptopodat is nyugodtan magadnál hordhatod nap mint nap.

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12

A tömegközlekedésre várakozva nem is találhatnál jobb elfoglaltságot, mint a telefonod nyomkodása helyett belemerülni a Cereal Magazin legújabb, Volume 16 számába, mely a gyűjtés (collecting) témakörét járja körbe, vagy az előző Volume 15 számba, mely a fenntarthatóság jegyében született meg. A káprázatos képek mellett naprakész információkat szerezhetsz a problémával kapcsolatban, ami jelenleg az egyik legaktuálisabb és legfontosabb téma a világon. Ha pedig Te is szeretnél tenni valamit, hogy a világ fenntarthatóbb legyen, modelljeinkhez hasonlóan vásárold meg BPA-mentes Memobottle palackodat, mely az első lépés a hulladékmentes életmód kialakításához.

UPTOSTYLE 13

A minimalizmust nem csupán az esztétikum, a kombinálhatóság és a minőség miatt kedveljük annyira. A fotózás során mi is most ébredtünk rá igazán, hogy az egyszerűbb, mégis stílusos darabok mennyi lehetőséget hordoznak magukban mindkét nem számára. Mutasd meg cikkünket párodnak is, és válogassatok együtt webshopunk nagyszerű kínálatából!

Fotó: Osunsanya Michael

Styling: Erdei Tamara

Smink: Gerzsenyi Kitti

Kreatív asszisztens: Ashley

Modellek: Erdei Tamara, Kele Richard