MC & C – Rust Kollekció

Milyen a Tökéletes Táska? A mérete legyen „pont jó” : kellemesen kisméretű, de jusson elég hely minden szükséges holminak. Legyen jó minőségű, míves designer darab – mindez megfizethető, elérhető áron. Legyen multifunkcionális, ami viselhető a hétköznapokban és elegáns eseményeken egyaránt. Szín és anyaghasználat téren legyen különleges, mégis visszafogott. Bemutatjuk az MC&C (Mr.Carter & Co.) márkát, amelyről büszkén kijelenthetjük, hogy a) magyar és b) termékeik tartalmazzák a „Tökéletes Táska” minden összetevőjét!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

MC&C – Rust kollekció

A négy táskából álló új kollekciójuk a „Rust” nevet viseli, melyet a vöröses, rozsdabarna árnyalatok miatt kapta. Színek terén a csodával határos, lenyűgöző természeti jelenségek szolgáltak fő inspirációként, mint a Grand Canyon és a marokkói sivatag, de a formavilág hordoz magában egy csepp amerikai western kultúrát is – a klasszikus western filmekben megjelenő bőrkiegészítők formái nagy hatással voltak a tervezőre.

A kollekció darabjai – a Supai nyaklánctáska és a Yuma kézitáska – kétféle anyagvariációban valósultak meg. Visszatérő elemként megjelenik a nyelv-alakú forma, amely a nyaklánctáska sziluettjében mutatkozik meg, illetve a kézitáska füle is egy ilyen ívet ír le. Mindkét típus igazi borjúbőrből készült: az egyik egy kifinomult árnyalatú, natúr-rozsdabarna, már-már szinte narancsos színű, homogén felületű anyag. Ez a bőrtípus a két táska formavilágával igazán lágy, modern, friss összhatást eredményez. A másik egy markánsabb, erőteljesebb, krokodil-textúrájú bőr, amely a múltszázad divatját idézi, ezáltal a táska klasszikussá és időtállóvá válik. Emellett a tágas belső kialakítás és a márkára jellemző rejtett mágnesek teszik igazán praktikussá az MC&C kiegészítőket.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8

Új irány

Az eddigi made-to-order gyártási technikát(mikor a kollekció darabjai csak megrendelésre készülnek – a szerk.) Haezúttal egy limitált szériás gyártás váltotta le. Ez egy limitált darabszámú készletet jelent, amit, miután elfogyott, többé nem lehet megvásárolni. Ezáltal a kollekció igazán exkluzívvá válik, és a világon csak pár darab fog létezni az egyes modellekből. Így ha beleszeretsz az egyik táskába, csapj le rá minél előbb, hiszen az alkalom nem él sokáig!

UPTOSTYLE 9

Uptostyle stílustippek

Editorial fotózásunk központi eleme ezúttal nem más, mint az MC&C – Rust kollekció.Két különböző, elegáns, nyári outfitet állítottunk össze: egy színes, könnyed szettet, illetve egy jellegében és színeiben sokkal szigorúbb, mégis a hétköznapokban is viselhető összeállítást.

Az első szettnél a komplementer színekkel játszottunk: a kékre és a hozzá passzoló narancsra esett a választásunk.

UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11

A colorblocking technikával izgalmas csavart vihetsz a szettedbe: válassz ki két élénk árnyalatot ( jó megoldás a komplementer színpárok használata) és kombináld őket natúr, monokróm színekkel (szürke, fekete, fehér).

A markáns égkék blúzt rozsdás, narancsos táskával párosítottuk, végül az elegáns, fehér nadrág és a lágy, homokszínű cipő ellensúlyozta a domináns árnyalatokat és tette teljessé a színek közötti harmóniát.

UPTOSTYLE 12

A második szett tökéletes példa arra, hogyan dobj fel egyszerűen egy teljesen monokróm összeállítást. A fehér póló – fekete blézer kombinációja örök klasszikus, ám szezontól és trendektől függően variálható – most egy fekete biciklis nadrággal dobtuk fel, ami jelenleg a nyár egyik legnagyobb befutója. A finom, arany ékszerek, az elegáns, fekete cipő, a vékony napszemüveg és persze az MC&C Supai nyaklánctáska együttese sikkes és időtlen megjelenést kölcsönöz. Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik: egy, a kiegészítővel megegyező árnyalatú rúzst, szemhéjpúdert vagy körömlakk teszik fel az i-re a pontot.

UPTOSTYLE 13

Táskák: MC&C (Mr. Carter & Co.)

Modell: Drégelyi Bolda Luca ( Art Models Agency )

Ruhák: COS ( BigBag PR )

Kiegészítők: COS és BigBag PR

Magazinok: Kinfolk, Cereal ( UPTOSTYLE Webshop )

UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16
UPTOSTYLE 17

Szöveg: Cselőtei Boglárka

Fotó:Cseh Eszter Sára

Styling: Berczeli Betty

Haj: Horváth Kristóf

Smink: Cselőtei Boglárka

Köszönjük a csodás táskákat az MC&C-nek, a fantasztikus divatfotókat Cseh Eszter Sárának, a modellkedést Drégelyi Boldának, illetve a kiegészítőket és a ruhákat a COS-nak és BigBag PR-nak! A fotók Budapesten készültek, az I. és II. kerületekben.