Kabátra fel! – Egy kabát, két szín

A hideg megnehezíti, hogy kifejezzük magunk ruhák és kiegészítők segítségével. A megoldást a következő kérdés megválaszolása jelentheti: Hogy néz ki álmaid kabátja? Ha nem szűkíted le az elvárásaid egyetlen kabátfazonra, akkor van valamink számodra. Öveket becsatolni, kabátra fel! Lookbookunkban Jan Machenhauer Engine névre hallgató átlapolt kabátját mutatjuk be.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

Ami megfogott minket a kabátban az az, ahogy a behajtott gyapjú rétegekből egyetlen darabbá összeáll. Közelebbről észrevehetjük a finom részleteket: a fehér öltések végig futnak a rétegeken és bojtokba torkollnak. A részletek érzékeinken a kint-bent illúzióját játsszák és lehetővé teszik, hogy a sportostól az elegánsig válogassunk ruhadarabokat.

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6

Szeretünk játszani a színekkel és figyelni ahogy azok reakcióba lépnek az öltözetünk különböző darabjain. Jonna az Engine kabátot viseli ébenfekete színben, amely kihangsúlyozza szőke fürtjeit és sápadt barack pulóverét. A fekete könnyen kombinálható bármilyen színnel és karcsúsító hatást érhetünk el vele. Mindezek és az öv ellenére a kabát sziluettje picit nagyobb. Ha a karcsúsítani szeretnél, akkor ajánljuk, hogy kerüld a bő fazonú ruhákat, például a bő szárú nadrágot.

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9

Anett ugyancsak az Engine kabátot viseli a rózsaszín egy édeskés árnyalatában, amely kiemeli barna haját. A feketével ellentétben, a rózsaszín kemény dió azok számára, akik kevésbé vágynak elkalandozni a színek világába. Ha ebbe a kategóriába tartozol, akkor bátran nyúlhatsz az alapdarabjaidhoz, a neutrális és pasztell színekhez. Ez alól kivételt tesznek a kísérletezni vágyók, akiknek azt üzenjük: laboráns kabátot fel! Ezt a színt élénk pirossal, narancssárgával vagy sűrű virágmintával párosítanánk – egyszerre vagy akár külön-külön. Ehhez pedig a divatbemutatókon első sorban ülő eklektikus stílusú divat bloggerekről vennénk példát.

UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11

A hőmérő alacsony fokai nem adnak rá alkalmat, hogy megcsillogtassuk ékszergyűjteményünk legszebb darabjait. De van rá mód, hogy új szintre emeljük szettünk sállal, napszemüveggel,  kalappal vagy az öv kicserélésével. Talán még ennél is több mód van arra, hogy stílusosan zárjuk az évszakot, csak felfedezésre várnak!