Hodina új kollekció

Minőség, egyediség, letisztult vonalak. Ezek jellemzik a Hodina órákat! Nézd meg az új Hodina órát, ha pedig többet szeretnél megtudni a márkáról, olvasd el korábban megjelent interjúnkat!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2

A Seattle-ben élő és tervező házaspár, Vadim és Dasha minimalizmus iránti szeretete indította útnak a márkát 2016-ban. A kollekciót a természetes, nyers textúrák, a klasszikus részletek és a „kevesebb de jobb” elv inspirálta

UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

Minden alkalommal, amikor újat alkotnak a legmagasabb minőségre és a tökéletességre törekszenek. amikor újat alkotnak a legmagasabb minőségre és a tökéletességre törekszenek.

Egy kifogástalan designt hoztak létre, amely valóban egyedülálló és kitűnik a többi márka közül.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6

A Hodina egy olyan márka, amely a design orientált divatra és az utazásra épül, mert ezek, azok a dolgok, amiket tervezői a legjobban szeretnek.

Kiemeljük a HODINA egyszerűségét, egy Nanushka pulóverrel és egy lezser fehér színű Monki nadrággal párosítottuk. Egy H&M fekete bokacsizmával párosítva kész is van az elegáns, minimalista szett,

mely időtálló és minőségi darabokat tartalmaz. Eljött az idő, hogy átgondoljunk néhány dolgot és a tudatos élet és divat felé vegyük az irányt. Korábban készítettinterjúnkbólmegtudtuk, hogy a márka elsődleges célja idén, hogy innovatívak legyenek és jobban odafigyeljenek a vásárlóikra. Tehát ha valakinek kérdése van, vagy szeretne visszajelzést adni a márkáról, akkor a support@hodina.co címen megteheti!

Szöveg: Barbara Ferencz

Layout: Zsuzsanna Magyari

Modell: Anett Pósafalvi


Stylist: Varga Priszcilla


Fotós: Dobai Gréta

Óra: Hodina

Pulóver: Nanushka

Nadrág: Monki

Cipő: H&M

Helyszín: Gemini Residence

UPTOSTYLE 5