Fall calling - Forma és funkció találkozása

Pompás színekben tündöklő falevelek, hűs szellők és álmos napsugarak – ezek mind a legszebb évszak jellegzetes vonásai, mely nem más, mint az ősz. November az utolsó lehetőségünk, hogy kiélvezzük e gyönyörű időszak adottságait, így legújabb lookbook bejegyzésünk elkészítésekor célunk az arcunkat simogató utolsó napsugarak és a hajunkba kapó lágy őszi szellők megörökítése volt. A meleg őszi színek használata mellett arra törekedtünk, hogy egy letisztult, modern outfitet állítsunk össze olyan időtálló darabokkal, melyek funkciója tökéletes harmóniát alkot a formákkal.

Jan Machenhauer legfőbb inspirációja a darabok megalkotásakor a hétköznapi nő. Mint azt a vele készült interjúban már olvashattad, tervezés során nem csupán az esztétikára, hanem a funkcióra is kiemelt hangsúlyt fektet. A titka nem más, mint a minőségi alapanyagok gondos kiválasztása, a részletekre való precíz odafigyelés és a kényelem kihangsúlyozása, mely lehetővé teszi, hogy a darabok mindennapi viselete kellemes és természetes legyen.

UPTOSTYLE 1
fall calling őszi lookbook

 

Ha még mindig a kedvenc irodai ingedre vágysz, nem kell tovább keresgélned. Jan Machenhauer fehér ingje egy örök darab, mely évekig hű társad lesz, és az irodán kívül is bátran kombinálhatod tulajdonképpen akármilyen darabbal, akármilyen stílusban.

UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8

A novemberi hűvösebb napokra már elengedhetetlen a kabát, melyet ezúttal szintén Jan Machenhauer legújabb kollekciójából választottunk ki. Fekete színéből és szabásából adódóan olyan kincs ez, mely az irodai megjelenés szigorú vonalait visszafogottsággal, kislányos bájjal ellensúlyozza. Hasonlóan az inghez, ez a darab is a legnagyobb odaadással készült, hogy több szezonon átívelve, akár egy életen át maximális variálhatósággal és kihasználhatósággal szolgáljon.

UPTOSTYLE 9

Az outfit színfoltja ezúttal egy & Other Stories kordbársony nadrágkosztüm rozsda színben, mely a talpunk alatt ropogó lehullott őszi levelek képére emlékeztet. Első látásra beleszerettünk ebbe a szettbe – a pazar bársony kord anyagba, mely olyan finom részletekkel gazdagított, mint a hagyományos olasz hajtóka, a mellső zseb és a két soros elülső gombolás. Egy fantasztikus viselet, mely amellett, hogy stílusos és professzionális megjelenést kölcsönöz, magabiztossággal ruház fel nemcsak az irodában, de bármilyen őszi eseményen.

UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12

 

Az igazi profizmus egyik kulcsfontosságú eleme az alaposság és pontosság, melyet mi mással is lehetne leginkább elérni, mint egy meseszép designer karórával? Webshopunk legújabb ékköve, a Nordgreen a skandináv minimalizmus páratlan megtestesítője, mely tulajdonságot minden modelljük megalkotása során tökéletesen ötvöznek a neves dán minőséggel.

UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14

A márka legfőbb missziója, hogy olyan egyedi darabokat alkosson, melyekben a forma és a funkció egy olyan újfajta művészetként olvadnak egymásba, ami bárki stílusába könnyedén beilleszthető. Az aprólékosan kidolgozott részletek a tervező, Jacob Wagner kézjegyét képviselik, aki minden óra megtervezésével arra szeretné ösztönözni a viselőt, hogy higgyen önmagában, soha ne adja fel és kitartóan küzdjön az álmaiért.

UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16
UPTOSTYLE 17
UPTOSTYLE 18
UPTOSTYLE 19
UPTOSTYLE 20
UPTOSTYLE 21

Nem véletlen, hogy ez a Mango kézitáska azonnal magával ragadott bennünket, hiszen a fából készült fülek és a csomózott pamut díszítés tökéletes metaforái a természetnek. A táska merev, határozott vonalai és fehér színe egyszerre kölcsönöz eleganciát és visszafogottságot, mely nélkülözhetetlen az irodában. Mindemellett ez a kiegészítő egyaránt variálható nemcsak az őszi, hanem majd a nyári ruhatárad elemeivel is, hiszen minden outfitben könnyedén kombinálható bármely kedvenc daraboddal.

UPTOSTYLE 22
UPTOSTYLE 23
UPTOSTYLE 24
UPTOSTYLE 25
UPTOSTYLE 26

 

Le sem tagadhatnánk ősz iránti rajongásunkat és tiszteletünket. Ez a legszínpompásabb évszak, mely mindig változást, új kezdeteket, új lehetőséget és új várakozásokat hoz az életünkbe. Habár a természet nyugovóra tér, mi elkezdünk kijózanodni a tikkasztó hőség kimerítő kábulatából, és a környezet elmúlása ráébreszt minket, hogy élvezzünk ki minden pillanatot és értékeljünk minden apró lehetőséget, melyet az élet tartogat számunkra.