Ékszerbe zárt nosztalgia

Minden évben tervekkel tele vágunk neki a nyárnak: nyaralás, koncertek, új projektekbe kezdeni, bepótolni az elmaradt időt a barátokkal és a családdal. És amint eltelik az augusztus, már szövögetjük a terveinket és várjuk a következő nyarat, hogy új emlékekkel és élményekkel gazdagodhassunk.

UPTOSTYLE 1

A Sapi márka tervezésnél a természetből inspirálódik, egyik ismertetőjelük az ékszerek sziklás felülete. Egy kimaradhatatlan darab azok számára, akik gyűjtik a gyűrűket vagy szeretik halmozva viselni őket. Annak ellenére, hogy a Sapi gyűrűk különleges felülete nagyon feltűnő, könnyen kombinálhatóak nemcsak egymással, hanem más stílusú gyűrűkkel is. 

A gyűrű a tökéletes választás azoknak, akik szeretnek ékszereikhez emlékeket kötni, mert a napi teendők közben erre esik a legtöbbször a tekintetünk. Nincs is jobb mint egy fárasztó nap után lecsukni a laptopot és ránézni a Sapi gyűrűnkre, ami gondolatban visszarepít a sziklás tengerpartra.

UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

BABUSHKA

UPTOSTYLE 6

Vannak akik eseményeket, helyszíneket őriznek meg emlékként, de vannak akik az illatokat, érzéseket, színeket vagy formákat. Ilyen a Babushka márka is, hiszen az egyszerűségből fakadó, természetes formákat ragadják meg az ékszereikben. Az egyedileg, kézzel készült darabok közt nem fogunk két ugyanolyan darabot találni, így zárja magába az élet örömeit, az elmúlt szerelem nosztalgiáját és minden boldogság pillanatot, amire emlékezni szeretnénk.

A Babushka ékszer viselője mindig egy erős, magabiztos nő, aki nem fél szembe szállni a világgal és addig küzd az álmaiért, ameddig meg nem kapja őket. Lehet, hogy pont ezek miatt szerettünk mi is bele, a Babushka geometrikus formáiba.

 

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9

LEANEA

UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15

A Lenea márka ékszerei egyszerre kifinomultak és játékosak. Mindegyik darab kézzel készül, ezért nem találunk két egyformát. Az ékszerek vonalrajzokra hasonlítanak, amelyek érzéseket és emlékeket idéznek elő. Akár egy fontos életesemény vagy korszak lezárása után is megajándékozhatjuk magunkat egy Leanea ékszerrel, amely majd mindig emlékeztetni fog minket arra a elégedettségre és boldogságra, amit az életünk azon szakaszában éreztünk.

A Leanea egyenlő lett a kifinomult esztétikummal és a magas eleganciával. A Leanea hölgyek maguk is hordozzák az érzékiség és a finomság jegyeit.

Ha a nyárra gondulunk, akkor eszünkbe juthat a legutóbbi nyaralás a vízparton, a hosszú beszélgetések a barátokkal a kávézó teraszán, egy idegen hely felfedezése és egy régi szerelem, halvány emléke. Lehet, hogy a nyaralásunkról hoztunk haza emlékbe egy kagylót, tengeri csillagot vagy van egy kedvenc ruhadarabunk vagy ékszerünk, amit azon a nyáron vettünk és tele van emlékekkel.

UPTOSTYLE 16

Fehér len ing és nadrág: Nimfa

Ékszerek: Babushka, Leanea és Sapi

UPTOSTYLE 17
UPTOSTYLE 18
UPTOSTYLE 19
UPTOSTYLE 20

Fotós: Vágó Csaba 

Sminkes: Geiger Klaudia 

Modell: Vitray Szofi Anna

Art Director: Berczeli Betty

Lookbookunkba három olyan magyar márka ékszereit válogattuk össze, amelyek tökéletes emlékhordozók a nyárra!