Biciklivel, pasztellben

.

A jó idő beköszöntével a kinti programok száma is megnő: az emberek nyakukba veszik a várost és a természetet, hogy új élmények után kutassanak. Azonban az igazán jó élmények azok, melyeket megosztasz a barátaiddal: a közös városi csatangolások, biciklivel megtett túrák vagy egy kerti sütögetés is olyan emlékké válik, amelyre szívesen tekintesz vissza. Összeállításunkban a tavasz utolsó, virágillattól terhes leheletét és a nyári kánikula első pillanatait fogalmaztuk meg a divat nyelvén.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

Az egyszerű, de nagyszerű elvet követve olyan kényelmes, ugyanakkor csinos és letisztult szetteket állítottunk össze, melyek tökéletesek egy biciklis városnézéshez, de egy elegánsabb esti rendezvényen is megállják a helyüket. Az outfitek a rózsaszín árnyalatai köré épülnek, melyek a tavaszi virágözönt idézik, de magukban hordozzák a nyár vattacukros, jégkásás hangulatát is.

Betty egytörtfehér overallt visel, melyet az anyag áttetsző részletei tesznek különlegessé. Egy fehér COS táskát választott a szetthez, melyet ötletesen övtáskává alakított, mindezt egy mályva szín Vagabond papuccsal és egy színben passzoló biciklivel egészítette ki. Az outfitet egy karakteres, 90-es éveket idéző napszemüveggel koronázta meg.

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

Berta outfitjében a színek és minták kaptak hangsúlyt. A lenge, fodros felső légiessége nagyszerűen harmonizál a mintás nadrág hullámzó szabásával. A pasztell rózsaszín alapon megjelenő színes, absztrakt minták és foltok Reigl Judit festőművész alkotásait idézik.

Ha rajongsz a kortárs művészetért vagy csak elbűvöl a mesterien megkomponált színfoltok játéka a ruhád anyagán, tökéletes választás lehet – legyen szó egy múzeumlátogatással egybekötött városnézős napról vagy egy galéria megnyitójáról.

Betty összeállításához igazítva Berta is egy Vagabond papucs, egy geometrikus szemüveg és egy vintage bicikli mellett döntött, táska gyanánt pedig egy nagyobb, fonott darabot választott.

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7

Betty: Overall: Anna Daubner / Ruha: NUBU / Papucs: Vagabond / Övtáska: COS / Napszemüveg: Hababa Store
Berta:Felső: Anna Daubner / Nadrág: NUBU / Ruha: COS / Fonott táska: COS / Napszemüveg: Hababa Store

Biciklik: Vintage Bringa
Memobottle, Kinfolk, Cereal: Uptostyle Shop

Ha nincs kedvetek kimozdulni, otthon is találtok megoldást, ha egy tökéletes, csajos programról van szó. Kapj fel egy könnyed, nyári ruhát és ülj ki a teraszra a barátnőd, egy hűsítő ital és a Cerealvagy a Kinfolk magazinlegújabb számának társaságában! Ha unod a vintage hatású befőttes üvegben szervírozott limonádét, újíts be egy Memobottle-t, amiben akár magaddal is viheted kedvenc italod.

UPTOSTYLE 8

Fotó:Széll Zoltán
Smink: Papp Alexandra
Haj: Horváth Kristóf
Stylist/Creative director: Berczeli Betty
Creative assistant: Erdei Tamara
Modellek: Berczeli Betty & Bodnár Berta