Beach Please !

Bár ez a nyár utolsó hónapja, nagyon sokan mennek ilyenkor nyaralni. És hogy mik egy nyaralás legalapvetőbb darabja? Megmutatjuk! Ha te még nem szerezted be valamennyit, semmi baj, van még egy kis időd. Hogy gyorsabban menjen a válogatás, összegyűjtöttünk neked pár, tökéletes nyaralós szettet.

Feelinkita, Anna Amélie, Vecsei Milinery, Anna Daubner, Nanushka… csak választanod kell.

UPTOSTYLE 1

A kalapok ma már egy nyaralás elengedhetetlen kellékei. Mindamellett hogy megvéd a napszúrástól, esetleg a leégéstől, nagyon feldob akár egy egyszerű fürdőruhát is. Mi a Vecsei Milinerykalapjait választottuk, melyek amellett hogy stílusosak, remek minőségűek. (Nem mellesleg hamarosan jön őszi-téli kollekciója, amely hasonlóan kiváló minőségű anyagokkal és különleges formavilággal rendelkezik.) Egy kalap öltöztet, legyen szó bármelyik évszakról és ha megfogadtátok tanácsunkat a tudatos vásárlássa kapcsolatban, érdemesebb egy ilyen kalapba befektetni, mint egy fast fashion boltiba.

UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6

Strandolásnál érdemes magaddal vinned egy kiskabátot, vagy valamit amit felkaphatsz ha elkezdene fújni a szél. Mi most ezt a gyönyörű Nanushka kabátot választottuk, ami tökéletes akár egy nyár esti vacsorához, vagy egy szimpla strandoláshoz is. A szettet ez a különleges fehér napszümeg tette teljessé, ami nem csak csinos hanem hasznos is, hiszen ebben az erős napsütésben mindenféleképpen védenünk kell a szemünket. Ezeket a különleges formájú darabokat ti is beszerezhetitek a Hababa Store-ban. Ha bajban vagy a megfelelő forma megtalálásával, olvasd el tanácsadó cikkünket, biztosan önnyebben fog menni.

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9

Mint már írtuk, az idei nyár egyik legnagyobb slágerei ezek a fantasztikus kosártáskák. Mi ezzel a tradicionális
Borneo Line darabbal egészítettük ki az outfitünket, ami nagyon jól néz ki, és kiválóan elfér benne egy naptej,
és pár alapvető strandolási kellék. A kosártáskák előnye még hogy nagyon strapabírók,
és annyi színben és méretben megtalálod őket,
hogy szinte biztos lesz számodra megfelelő.

UPTOSTYLE 10

Ez az Anna Amélie fürdőruha szerelem első látásra. Magyarországon egyre több designer tervez fürdőruhát, így olyan darabok között válogathatsz amelyek biztosan nem jönnek veled szembe az utcán. Annának ez a masodik fürdőruha kollekciója, és idén is remekül sikeredtek a darabok. A mi kedvencünk ez a kéz grafikás egybe fürdőruha, aminek különlegessége, hogy alján átlátszó betétek teszik sejtelmessé. Az előző évhez hasonlóan idén is nagy sikert arattak az egybefürdőruhák, így megéri beruházni egyre. Még beszerezhettek párat a limitált szériából, de érdemes sietni.

UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13

Az egyberuhás fürdőruha ápol és eltakar, de pont emiatt dokaknak nem a szíve csücske , hiszen nehéz ( azaz lehetetlen) benne mindenhol lebarnulni. Ha te is így vagy vele, vagy csak vágysz egy belevaló napozós bikinire, akkor ezt a Feelinkita darabot ajánljuk ami szabása miatt napozásra termett. Mi egy smaragzöld verziót választottunk, de a rubintvörös színnel is szemezgettünk.

UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16
UPTOSTYLE 17
UPTOSTYLE 18
UPTOSTYLE 19

Ha nem vagy a kosártáskák híve, megértjük, itt egy egyszerűbb de hasonlóan stílusos tornazsák. Ez Anna Daubner 2017-es nyári kollekciójából van, és ezek a rojtok szerintünk nagyon feldobják, nem mellesleg remek kiegészítők a nyári kánikulában, ha nem szereted az oldaltáskákat. Bár a gym bagek egyre népszerűbbek a világ minden táján, designer tornazsákot még nem igazán láttunk a hazai piacon, így ez a kis hátizsák igazán jó kiegészítő nem csak a strandon, de a hétköznapokban is.

A képeket a Lupa Beach-en készítettük,ahol fantasztikus a hangulat, teljesen úgy éreztük magunkat mint egy tengerparton.

A fantasztikus csapatunk:
Fotó: Tordai Márton and Varga Priszcilla
Smink és haj: Horváth Glória
Modell: Berczeli Betty
Art director: Varga Priszcilla
Kreatív projeck manager: Gáspár Dominika

UPTOSTYLE 20