Az a bizonyos padlizsánlila kabát

A #mbfwce első napja korán kezdődött! Csapatunk tagjai, Priszci és Kriszti, reményekkel tele ültek le kávézni, A feltöltődés eredménye ez a rögtönzött outfit poszt lett, fogadjátok szeretettel!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

Helyszínül – valószínüleg – Budapest legelrejtettebb és egyik legimpozánsabb kilátással rendelkező újhullámos kávézója szolgált, a Steamhouse Coffee. Ez számunkra igazából az egyik legideálisabb hely volt egy ilyen sűrű programokkal teli nap, nemcsak a nyugodt, hatalmas ablakokon átszűrődő fáradt reggeli napsugarak, de a kiváló minőségű kávé és reggeli, illetve a kedves kiszolgálás miatt is!

Aztán térjünk át kicsit az outfitre!

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

Az outfit legnagyobb dobása az őszi kollekciós MEDI Tomcsanyikabát volt, mely padlizsánlila színével néhol nude bevarrásaival bármilyen szettet feldobna! A kontrasztot a fekete CLUSE óra bőrszínű szíjjal, a vékony masnis choker és a hegyes orrú bokacsizma adja, hogy egy kicsit fashionweekesebb hangulatot kölcsönözzön Priszci megjelenésének.

Illetve kiegészítőként legújabbMINI RAINS táskánkat is felfedezhetitek, mely remekül szolgál egy fashionweekhez hasonló egésznapos elfoglaltságok esetén is, hiszen minden elfér benne, beleértve a napi folyadékbevitelhez szükséges palackozott vizet, az esetleges váltófelsőt és életmentő minimál szépségápolási termékeket!

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8

Kabát: Tomcsanyi

Felső: H&M

Nadrág: Pull & Bear

Cipő: Zara

Óra: CLUSE

Táska: RAINS

Fotó: Ancza Kriszti

UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10

Te mit viselnél egy pörgős napon, ha még csinos is szeretnél lenni?