A CUBE ötven árnyalata

Az élet minden területén harmóniára törekszünk, így nem kivétel ez alól az öltözködés sem. Míg a nyár vége felé közeledve a változékonyság határozza meg a mindennapjainkat, mind az időjárás, mind pedig a programok tekintetében, addig édes megnyugvást nyújt egy-egy tökéletes harmóniát sugárzó összeallítás, ami a rohanó hétköznapokat is kicsit lelassítja és segít észrevenni a legapróbb részletek nagyszerűségét is. Augusztusi lookbookunkban főszerepben a színek és formák összhangja, illetve a könnyed és markáns textúrák kontrasztja. Ismerd meg a MC&C legújabb modelljét, az átalakítható CUBE táskát!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

Monokróm szettek az indián nyár színeiben

A fáradt barack, a terrakotta megannyi árnyalata és a lágy homokszín mind egymással tökéletesen harmonizáló színek, melyek a békesség és nyugalom érzéseit árasztják magukból. Ezekben a színekben ott rejtőzik a nyár üde, játékos hangulata, ugyanakkor egy teljesen letisztult megjelenést kölcsönöznek. A monokróm szetteket MC&C kistáskákkal egészítettük ki.

A márkáról egy korábbi cikkünkben is olvashattok, azonban ezúttal is fontos megemlítenünk, hogy a természetből inspirálódó tervező, Szekeres Ákos mennyire odafigyel a részletekre, a funkcionális kialakításra és a magas minőségre egyaránt. Ez a legújabb fazon, a CUBE megalkotásakor sem történt másképp, és egy remekül kombinálható, praktikus alakú és méretű táska készült, a minimalista esztétika jegyében.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8

Lookbookunkban a friss virágszínek is helyet kaptak, így a tetőtől talpig fakó orgona lila színben pompázó, könnyed anyagú összeállításunkhoz egy világos lazac színű táskát választottunk. Hangsúlyos a kontraszt a két modell öltözéke között; míg egyikükön a könnyed, világos színek és lágy anyagkarakterek jelennek meg, addig a másik szett uralkodó színei, a téglavörös és a cementszürke, a városi életre emlékeztető árnyalatok és merev textúrák köszönnek vissza. 

Ez a fajta tökéletes ellentét tökéletes összhanggal karöltve mutatkozik a két összeállításban. A kiegészítők különféle módon viselhetők, válltáska vagy kézitáskaként. A matt bőrfelület pedig harmonikusan illeszkedik a minimalista összképbe.

UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10

Színharmónia mesterfokon

A hideg és meleg színekkel való játék is megelevenül a lookbookban. A színek pszichológiája szerint a fekete az összetettség színe, amire luxusként, kifinomultságként tekintünk. A kék színt pedig barátságos, nyugodt, pihentető színként jellemzik. A CUBE táskákból bőséggel válogathatunk színek terén, minden alkalomra fogunk találni megfelelő darabot. Mivel könnyedén transzformálható hátitáskává vagy válltáskává is, a gardróbunk lehető legjobban kihasználható kiegészítőjévé avandzsálhat.

UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 16
UPTOSTYLE 17

Sötétkék ing és nadrág: DAIGE

Szürke átlapolós blúz és szoknya: DAIGE

Barna bőr kimono és gatya: ÁERON

Szürke zakó: ARKET

Barackszínű blézer és nadrág: COS

Homokszínű overál és ing: COS

Orgonaszínű garbó és szoknya: COS

Plisszírozott ing és nadrág: COS

Fotó:Cseh Eszter Sára

Styling/creative director: Berczeli Betty

Smink: Schneider Anna

Creative assistant: Horváth Fanni

Modellek: The Diary Management

Írta: Kiss Eszter

UPTOSTYLE 18

Bézs ruha: DAIGE

Fehér ing, terrakotta garbó és pulóver: COS

Fehér nadrág: ÉMÉ

Táskák: McCarter & Co.

Cipő: Eifert Kata

Csatok: Uptostyle

UPTOSTYLE 19
UPTOSTYLE 20