Tomai Evelin – Arkk Copenhagen nagykövet

Az Arkk Copenhagen márka a kreativitás, szabadság, fiatalos életérzés képviselője, így kampányunk fókuszában is ezek az aspektusok állnak. A dán márka sneakerei egyedi kivitelezésűek és egyedi technológiával készültek, és ezt az egyedi életstílust hivatottak az új magyarországi nagykövetek bemutatni. A kampány arcai olyan kreatív szereplők, akik életvitelükkel hitelesen képviselik a márkát és inspirálják a körülöttük lévőket.

Ismerj meg egy újabb rendkívül motiváló személyiséget, Tomai Evelin modellt, influencert, aki ugyan még csak 21 éves és tanul, de már most hihetetlenül izgalmas projektek résztvevője. Többéves modellkarrierrel rendelkezik és már közel huszonötezres követőtáborral büszkélkedhet az Instagramon.

Az online felületeken igencsak nagy betekintést nyújtasz az életedbe a követőid számára. A kevésbé produktív napjaidat mivel töltöd és hogyan inspirálódsz? Hogyan használod ki a szabadidőd?

Nemigen van olyan szabadidőm, ami nem telik produktívan. Amikor pihenek, akkor is igyekszem maximálisan kihasználni az időmet. Imádok utazni, akár másik országba megyek, akár egy eldugott hazai kisvárosba. Mindig izgalmas új helyeket felfedezni a világban. Szintén remek kikapcsolódásnak tartom, ha a barátaimmal beülünk egy belvárosi kávézóba és órákon át beszélgetünk, megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, élményeinket. Számomra ők a leginspirálóbbak.

Ha az otthoni környezetedből kellene inspirációt merítened, akkor mi lenne ebben segítségedre?

Gyakorlatilag mindenből tudok inspirálódni, ami körülöttem van. A zenékből, a színekből és az illatokból is. Egyszerűbb lenne felsorolnom azt, miből nem. Sokszor keresgélek inspirációkat, moodboardokat az interneten is, általában egy kis brainstorming után beindulnak az ötleteim és készen állok az alkotásra.

Evelin
UPTOSTYLE 1

Mit jelent számodra a kreativitás?

Az én kreativitásom, ha fogalmazhatok így, inkább kifejező, mint produktív jelenleg. Az érzéseimet, a véleményemet, a tudásomat és a gondolataimat a legkülönfélébb módokon, kötöttségek nélkül közvetítem a világ felé. Történjen ez szóban, írásban, egy rajz formájában, az öltözködésemben vagy egy Instagram posztban. A kreativitásom én vagyok és minden, ami bennem van. 

 

Milyen szempontokat veszel figyelembe a napi outfited kiválasztásánál?

Nem fordítok sok időt a napi outfit kiválasztására. Nagyon kihasználható darabok vannak a gardróbomban, amik jól passzolnak egymáshoz. Egy-két kivétellel bármit viselhetek bármivel, hogy az jól mutasson. A kapszula gardrób szerintem a legpraktikusabb dolog a világon. Ha sietős reggelem van, akkor is könnyen össze tudok állítani egy harmonikus szettet.

 

Az outfited fontos részei a lábbelik is. Szerinted milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy tökéletes sportcipőnek?

Kényelmesnek, jól kihasználhatónak és stílusosnak kell lennie. Szeretem a szépet, de ehhez a kényelemnek is mindenképpen társulnia kell. Sosem viselek kényelmetlen cipőket. A sportcipőket azért is szeretem nagyon, mert elegáns szettel is nagyon jól mutatnak, jól lehet egyszerű színű darabokkal kísérletezni és kreatív outfiteket tudok velük összeállítani. 

 

Miért döntöttél úgy, hogy részt veszel az Arkk Copenhagen kampányában?

A kampány üzenete közel áll hozzám és úgy érzem, passzol a személyiségemhez. Emellett fontos számomra a feltörekvő designer márkák támogatása és népszerűsítése, akár magyar, akár külföldi. Az Arkk Copenhagen cipők pedig nagyon menők, minden előbb említett kritériumnak megfelelnek, érdemes odafigyelni a márkára.

UPTOSTYLE 2

Letisztult designjuknak és kényelmes fazonjuknak köszönhetően az Arkk Copenhagen cipők kapszulagardróbod tökéletes elemi lehetnek, nem véletlenül rajong értük Evelin is! Ha több mindent szeretnél megtudni a márkáról, kattints IDE, a legújabb kollekció darabjaiért pedig irány a webshop!