ODD PEARS

Veled is gyakran előfordul, hogy a hétköznapi, kissé unalmas, rohanós összeállításodat feldobnád valamivel? Valamivel, aminek a látványa a nap folyamán mosolyt csal az arcodra, ami boldoggá tesz és csak azt az apró pluszt teszi hozzá a szetthez (és a napodhoz), amire szükséged van? Nem kell tovább keresgélned! Elhoztuk neked az Odd Pears márkát, amely különlegesebbé teheti ruhatáradat, az unalmas munkanapokat és amelyen keresztül megmutathatod színes egyéniségedet.

Az Odd Pears zoknik megálmodója, nem más mint Brock Sykes, a márka CEO-ja. Brock története a zoknikkal a „szokásos módon” kezdődött: a 9-től 5-ig tartó, fehérgalléros munka, a folyamatos küzdelem az egyre magasabb pozíció eléréséért hamarosan kiégéshez vezetett.

Az egyetlen dolog, ami világosságot tudott csempészni a sötét hétköznapokba az az élénk színű, érdekes zoknik iránti titkos vonzalma volt.  Kilépett a munkahelyéről, utazgatott, majd hazaérve (elképzelések és bármiféle irány nélkül) rájött, hogy a saját főnökévé kell válnia, a saját dolgait csinálnia és saját álmait valóra váltania.

odd pears
odd pears

Az Odd Pears nem egy hagyományos zoknicég. Termékeikkel a színeket, a kreativitást az életet ünnepelik, emellett bohókásak, minden termékkel valamilyen történetet mesélnek el, érzékenyek a minőségi design-ra és nemcsak az önkifejezést támogatják, de egy jobb világért is küzdenek. Épp ezért döntöttek úgy, hogy minden eladott Odd Pears zokniból jótékony célra 1 dollárt adakoznak – ahogy mi is, a zoknik összegéből 350 ft-ot ajánljunk fel alapítványoknak.

odd pears
odd pears
odd pears

 

Minden mintás zoknicsomag 3 darabból áll, egy tökéletes párból és egy hozzájuk illő páratlan komplementerből. Különböző művészekkel kollaborálnak, akik egyedi designokat hoznak létre. Az anyaguk nagyon finom, kényelmes, puha, de nemrég kihoztak kifejezetten sportolásra kifejlesztett anyagú termékeket is.

odd pears

Hordhatod hagyományos napokon hagyományos módon és különlegesebb napokon bohókásan, felemásan is őket: minden összeállítást fel tud dobni, legyen szó bármilyen évszakról! Egy fekete nadrág, fekete sneaker kombinációt, vagy egy fehér póló-kék farmer összeállítást is, rögtön visz bele egy csipetnyi egyediséget és vidámságot.

Eddig talán meglepő volt színes vagy felemás zoknit viselni, sőt, sokszor az is furcsának számított, ha a zokni egyáltalán kivillant a nadrág alól. Mára azonban a fast-fashion és a nagyobb márkák is elkezdtek foglalkozni ezekkel a kiegészítőkkel, olyannyira, hogy nemcsak hétköznapi edzőcipők társaságában láthatjuk a zoknikat, hanem extrémebb helyzetekben is, kifutón, akár magassarkúval!

GUMM

“Tejóég, mennyire menő a zoknid!!” – ez az általános reakció, amikor egy ODD PEARS GUMM belép az ajtón. A pasztel és a vintage szerelemgyerekeként, ez a minta mindenkin jól néz ki, beleértve akár a nagymamád is.

BW

Az egyik kedvenc páratlan párosunk! BW nem másra utal, mint a kedvenc színkombinációnkra a Black & White-ra, azaz a fekete- fehérre! A BW mintás zoknikegyszerre minimalisták, művésziek de mégis coolak. Könnyedén feldobják fel a normcore szetted!

odd pears
odd pears

SWEATOL

A tökéletes old school zokni, ami felidézi a 70-es évek beli szombat esti görkorizást vagy a bekuckózott szobában való Scooby Doo maratont. (Fred és Vilma imádná ezeket a zoknikat!) Szerencsére a SWEATOL-lal 2018-ban is menő lehetsz, úgyhogy ne habozz lecsapni rájuk!

SPOOTY

Hihetetlen de sikerült! Az Odd Pears megalkotott egy annyira cuki zoknit, ami csak ránézésre is megszédít a kis pöttyeivel és rögtön meg akarod kaparintani. Ez a kedves Spooty mintás zokni egyszerre kedves és vidáman játékos.

MONS

Mindig is arról álmodtál, hogy eljuss a holdra? Hát… a MONS zoknik nem fognak elrepíteni, de nagyon, nagyon, nagyon jól fogsz bennük kinézni! Ezek a zoknik tele vannak energiával, olyan mintha egy művészi kreációt hordanál a lábadon! Minden outfithez csodásan passzolnak!

DOGMOT

A DOGMOT zokni fekete-krém-sárga kombója a reggeli újságpapíron maradt pirított-vajas-toastkenyértől zsíros újlenyomatok hangulatát hívatott előidézni! Erre az inspirációra te sem számítottál, mi?! Mindez nem befolyásolja ennek a stílusos zokninak a gyönyörűségét, ami csak rád vár.

odd pears

 

DASHY

Klasszikus, de mégis vagány. A Dashy pont olyan mintha fekete vagy fehér konfettivel lenne beszórva a zoknid és ezáltal a napod is! Igazi minimalista kedvenc, tökéletesen kiegészíti a fekete-fehér outfited. Kell ennél több?

Ha Te is boldog lettél a zoknik látványától, nézz be a webshopba, válaszd ki a szívedhez legközelebb álló csomagot és dobd fel vele kedvenc Rains vagy Kanken darabjaidat! Korábbi cikkünkből pedig megtudhatod, hogyan hordd stílusosan sneakerrel! Megvásárlása után dupla az öröm: nemcsak magadnak szereztél egy pár boldog pillanatot, hanem egy másik emberrel is jót tettél, ugyanis vásárlásodból 350 ft-ot jótékony célra fogunk felajánlani!