ARKK Copenhagen – Fiatalos lendület és skandináv minőség

Te is régóta álmodozol már egy olyan sneakerről, mely minden vágyad megtestesítője, és melyben minden nap különlegesnek érezheted magad? Ha unod már a népszerű tömegmárkákat, melyek folyton szembe jönnek veled az utcán, ám mégis szeretnéd kényelmes, ugyanakkor egyedi és időtálló lábbeliben tölteni mindennapjaidat, nem kell tovább keresgélned, ugyanis most bemutatjuk neked az ARKK Copenhagen sportcipőket, egyenesen Dániából.

arkk copenhagen

Ahol minden elkezdődött

Az ARKK Copenhagen egy forró nyári estén született 2014-ben, amikor a két jóbarát, Thomas Refdahl és Kasper Høj Rasmussen némi gin-toniktól felbátorodva elhatározták, hogy korábbi ötletüket megvalósítva megalkotnak egy teljesen újfajta sportcipőt. Koncepciójuk egy letisztult, hétköznapi, jól variálható darab létrehozása volt, melyben egyaránt szerepet kapnak a funkcionális kialakítás skandináv tradíciói és a magas minőségű szaktudás. Mindezt tizennyolc hónapnyi fáradhatatlan, kőkemény munka és álmatlan éjszaka követte, mely végül a Raven debütálásával meghozta gyümölcsét.

arkk copenhagen
arkk copenhagen
arkk copenhagen
arkk copenhagen

Elsődleges célkitűzésük sosem csupán egy sikeres üzlet létrehozása volt, hanem inkább újat alkotni, újfajta módon. Ennek tükrében a felfedezés, a kockázatvállalás, a pozitív hozzáállás és a barátság nélkülözhetetlen szempontok a márka életében, a tervezők legfőbb mozgatórugója pedig nem más, mint a sportcipők iránti örök, színtiszta rajongás.

Cél a tökéletesség

Hasonlóan a különféle művészeti ágazatokhoz, a sportcipők tervezése sosem fejeződik be teljesen. A két tervező megszállottan keresi az új kihívásokat, technológiájuk és kreativitásuk folyamatosan fejlődik, és minden nap az után kutatnak, hogyan tehetnék cipőiket még tökéletesebbé. A fejlődés és együttműködés mellett legfőbb inspirációjuk a „mi lenne, ha?” kérdés, mely legnagyobb skandináv elődjeikhez és példaképeikhez hasonlóan minden nap ott motoszkál a fejükben.

arkk copenhagen
arkk copenhagen

Az önkifejezés ideális eszköze

Az első ötletszikráktól kezdve, azon túl, hogy 2014-ben majdnem két évnyi elszánt kísérletezés, bukás és kitartás eredményeként piacra dobták legelső, Raven modelljüket, egészen a gyermeki izgatottságig, amikor az utcán szembe találják magukat saját márkájukkal, a tervezők hisznek mindabban, amit egy sportcipő képvisel. Legyen az egy aktív, örökké mozgásban lévő életstílus, határtalan kreativitás, vagy a szabadság, mellyel az élet nehézségei könnyedén kezelhetőek, az ARKK Copenhagen cipőkkel korlátlan lehetőség kínálkozik az önkifejezésre.

arkk copenhagen
arkk copenhagen
arkk copenhagen
arkk copenhagen
  1. Jól kombinálható hétköznapi, mégis rendkívül egyedi és különleges cipők.
  2. Letisztult, magas minőségű skandináv formatervezés aprólékos odafigyeléssel.
  3. Minden darab unisex, egyaránt megtalálhatóak női és férfi méretezésben.
  4. Első osztályú kényelem, mely a kifinomult technológiával kialakított talpaknak köszönhetően egésznapos gondtalan viselést biztosít.
arkk copenhagen

Miért rajongunk az ARKK Copenhagenért?

Mert egy olyan márkáról van szó, akik kitartó lelkesedéssel és maximális profizmussal tervezik meg egyedi cipőiket úgy, hogy mindenki számára megfelelő kifejezési formát nyújthassanak. Az esztétika mellett szerepet kap a jól ismert dán minőség, nem utolsó sorban pedig az ellenállhatatlan kényelem.

arkk copenhagen
arkk copenhagen
arkk copenhagen

Raven Mesh

Lévén a márka életének legelső cipője, a Raven az ARKK Copenhagen legikonikusabb darabja, melynek nagyszerűsége letisztult, visszafogott megjelenésében, ezáltal variálhatóságában rejlik. Minthogy a tervezők a márkával együtt folyamatosan fejlődnek, a Raven is rendszeresen megújul – így született meg a Raven Mesh, melynek sima neoprén felső részét egy vékony, kontrasztos háló borítás fedi a lábfej elülső részén, alapja pedig egy kényelmes STABLE-E15 talp, aminek köszönhetően minden megtett lépés öröm.

arkk copenhagen
arkk copenhagen

A Raven Mesh három színben elérhető, melyek közül garantáltan megtalálod a téged leginkább kifejező darabot. A Black egy talpig fekete sportcipő, melynek oldalán egyedül a márkalogó fehér, a Midnight fekete alapja fehér háló borítással és fehér talppal lett megfűszerezve, a Blush pedig még a legzordabb napokon is derűs társad lesz púderrózsaszín árnyalatának és fehér talpának derűs kombinációjával.

Ha te is hozzánk hasonló izgalommal vártad, hogy végre egy kifogástalan minőségű, kivételes sportcipőben járhass nap mint nap, itt a tökéletes alkalom, hogy beszerezd kedvenc Arkk Copenhagen sportcipődet.

arkk copenhagen
arkk copenhagen

Írta: Ferencz Barbara