P.F. Candle – harmónia, illatok, hygge

Mindenkinek más nyújtja az otthonosság érzetét, abban mégis egyetérthetünk, hogy egy kellemes illatú gyertya nemcsak fényével aranyozza be a teret, de megtölti azt élettel, különleges atmoszférát ad minden egyes szobának. A csodaszép összhatás a részletekben rejlik, így ha az az érzés van benned lakberendezés során, hogy valami még hiányzik, ideje beszerezned néhány fantasztikus illatú, környezetbarát szójagyertyát.

HOGYAN ALAKÍTS KI HARMÓNIÁT A LAKÁSBAN?

A lakberendezés során egyfajta harmonikus összehangra törekszünk minnyájan. Kedves emlékekkel összekapcsolható színek, formák, illatok egyvelegét igyekszünk megteremteni otthonunkban. Egy stresszes munkanap után másra sem vágyunk, mint egy meghitt hangulatú, zavartalan estére. Könnyedén megteremtheted azt az otthont, ahová megnyugodni térsz haza, és ahol teljes idill fogad. Egy-egy gyertya a lakás különböző pontjain hívogatóvá és melegséggel telivé varázsolják a teret. Tégy úgy, mint a dánok, és gyújts meg néhány illatos gyertyát!

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2

ILLATOK, HARMÓNIA, HYGGE

Felmerülhet Benned a kérdés, hogy milyen illatot érdemes választanod. Különböző illatok különböző érzéseket, hangulatot, gondolkodást idézhetnek elő. Az illatgyertyák segíthetnek a relaxálásban, lehetnek nyugtató hatásúak és segíthetnek abban is, hogy egy produktívabb mindset-be kerülj. Stresszcsökkentő hatású illat például a levendula. Energizáló és koncentrálást segítő az eukaliptusz illata, a citrusos illatokat pedig aromaterápiák során depresszió és szorongás kezelésére is alkalmazzák. De megannyi olyan illat is fellelhető a P.F. Candle kínálatában, melyhez egy kedves emléket köthetünk; Legyen az egy jó hangulatú baráti összejövetel egy-két pohár whiskyvel, vagy egy erdei kirándulás és a friss levegőn töltött idő.

SZÓJAGYERTYA, MINT ÖKOBARÁT LAKÁSDEKOR

Mára már egészen köztudott, hogy a paraffin alapú gyertyák égetésekor ártalmas anyagokat juttatunk a levegőbe, ezért célszerű inkább növényi alapú, szójaviasz gyertyákat választanunk otthonunkba. A vegyszermentes, természetes alapanyagú szójagyertyák nem tartalmaznak sem méhviaszt, sem sztearinsavat, így teljes mértékben vegánnak mondhatók. A szójaviasz szerves, biológiai úton lebomló anyag, így nem terheli felesleges hulladékkal a környezetünket. A P.F. Candle gyertyák esztétikus üvegcsomagolásban elérhetők, melyeket sokféle módon hasznosíthatunk újra otthonunkban.

UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

ÚJRAHASZNOSÍTÁS MESTERFOKON

Habár a szójagyertyák jelentősen hosszabb ideig égnek, mint a hagyományos gyertyaviaszból készült társaik, sajnos nem örökéletűek. Azonban a P.F. Candle üvegcséket megannyi féleképp újra lehet hasznosítani! Fürdőszobai kiegészítőként tarthatsz benne vattakorongokat, hullámcsatokat, vagy fürdősót, fülpiszkálót, de akár sminkecseteket vagy fogkeféket is. Továbbá ékszertartónak is tökéletes alternatíva, hogy minden apróság egy helyen legyen. Ültethetsz bele kis növényeket is, kaktuszt vagy aloe verát. Sőt, akár újra is töltetheted szójaviasszal, így lehet mindig más és más illatú gyertyád, anélkül, hogy új üveggel kelljen vásárolnod. Nemcsak környezetbarát megoldás, de a pénztárcád is hálás lesz érte.

A P.F. Candle kínálatában igazán különleges illatokat találhatsz, melyek bearanyozzák bármely szoba atmoszféráját. Válogass a citrusos, gyümölcsös, fűszeres illatok között a shopban és találd meg a kedvencedet!