Kinfolk magazin

Ismered a kreatív emberek nemzetközi lapjaként számon tartott Kinfolk magazint? Ez a negyedévente megjelenő kiadvány olyan témákban szélesíti az olvasó látókörét, mint az otthon és otthonteremtés, a munka, a stílus, a gasztrológia és a kultúra. Minden szám az aktuális évszak köré épül és minőségi kontenttel lát el, ezért érdemes minél előbb beszerezned a sajátodat!

A Kinfolk mára már vezető életstílus magazinná nőtte ki magát, mind online felületen, mind pedig nyomtatott kiadványok tekintetében. A több, mint 100 országban kiadott negyedéves magazin négy nyelven is elérhető és fő profilja a slow lifestyle bemutatása és népszerűsítése.

Kinfolk lists Fantastic Frank mattias kardell sven wallen tomas backman entrepreneurs inspiring their industry4

A negyedévente kiadott kiadványok témája egy olyan témakörben található, amely a szezonhoz kapcsolódik, az adott témához rendelt összes élelmiszer-, szórakoztató- és életmódtartalommal. A mintacikkek közé tartoznak a jól ismert szakácsokkal készített interjúk, a témához kapcsolódó menük kísérő receptekkel, inspiráló editorialok és életvezetési tippek.

kinfolk

A Kinfolkot Nathan Williams, felesége, Katie Searle-Williams és barátai, Doug és Paige Bischoff készítették 2011 júliusában. Elsősorban fiatal szakembereknek szánt életmód-magazin, amely az otthon, munka, élelmiszer és közösség témákban prezentál fotókat, tartalmas esszéket, recepteket, interjúkat, személyes történeteket és gyakorlati tanácsokat.

A magazint minimalista ízlés jellemzi, ami megjelenik mind designban, mind tartalmilag. Önálló és egyedi stílusával nem a nagy tömegeket igyekszik megszólítani, inkább a társadalom azon részét, akik hajlandóak újítani, szimpatizálnak a slowlife életmóddal és éheznek a minőségi olvasnivalóra, illetve vizuális tartalomra egyaránt. 

UPTOSTYLE 1
Kinfolk-Magazine-Sublime-Copenhagen-HQ-by-Norm-Architects-Yellowtrace-12

A közízlésnek való megfelelés helyett inkább diktálja a trendet és új tárlatokat nyit meg az ember számára. Művészfotókkal, új témákat feszegető írásokkal és a mai kreatívokat bemutató interjúkkal ösztönzi olvasóit a nyitásra az új életstílus irányába.  

A Kinfolk havonta szervez rendezvényeket közösségépítés céljából, amelyek világszerte zajlanak, melyek közül mindegyik szezonális témájú. Ezek az események rendszeresen  kerülnek megrendezésre és céljuk, hogy egyesítse a Kinfolk-olvasók globális közösségét, miközben gyakorlati tanácsokat is kínál. A cég nemzetközi főző workshopokat, szakácskönyveket és rövidfilm sorozatokat is készít.

A Kinfolk egy új világot teremt és teljesen eltérő a többi magazintól. Elgondolkodtat, inspirál, új perspektívákat  tár ki és új tereket nyit meg az olvasó előtt. Nem meglepő tehát a magazint övező nemzetközi siker.

Különleges kiadványai egy-egy téma köré épülnek, önálló könyvet formálva. A különböző témák az élet eltérő, de egyformán fontos területeit érintik és segítségül szolgálhatnak a mindennapjaink menedzselésében is.

HOME

Hogy mik is a otthon azon jellemzői, amik a slow living életfelfogás alapköveit képzik? A Kinfolk Home meseszép példákon mutatja be ezeket a számos interjú mellett, ahol a építészet és lakberendezést taglalva mélyíthetjük el tudásunkat a témában.

A Kinfolk Home 289 színes fotóval 368 oldalon keresztül térképezi fel a lakótereket az egész világon. Portrék, interior fotók, profilok és esszék segítségével nyerünk bepillantást designerek, vállalkozók, építészek, fotósok és stylistok otthonaiba.

TABLE

Habár a nap lassan visszavonul, hogy átadja helyét a hidegnek, s a természet is nyugovóra tér, mi kiélvezhetjük a szezon legapróbb trendjeit, előszedhetjük kedvenc basic darabjainkat, hogy aztán őszi színekben pompázó, rendkívüli darabokkal színesítsük megjelenésünket.

ENTERPRENEUR

A Kinfolk Enterpreneur több mint 40 egyéni kreatív vállalkozót vonultat fel a világ minden tájáról. Fedezd fel, hogy fészkelik be magukat eredeti gondolatok, ötletek, vágyak az ember fejébe illetve hogyan növekednek és fejlődnek személyes karrierré. Számtalan módja van annak, hogy megtalálja valaki a saját útját és az út során ért tapasztalatok, csalódások, bukások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy végül sikeres legyen abban, amit választ és megtalálja az egyensúlyt az életben. A könyvben személyes interjúkon keresztül ismerkedhetsz meg a világ különböző kreatívjaival, vezető kiadóival, építészeivel és tervezőivel.

Ha igényes és minőségi magazint keresel, a Kinfolk a tökéletes választás, ugyanis nem egy pár perc alatt átlapozható lap, hanem sokkal inkább egy időtálló könyv, amit a kávézóasztalon tartva mindig újra átlapozhatsz és gyönyörködhetsz az editorialok különleges fotóiban, elolvashatod a számos hasznos cikket és legfőképp inspirációt meríthetsz a mindennapokra. Webshopunkban a könyveken és magazinokon kívül 1 éves előfizetést is tudsz vásárolni – olvasásra fel!