VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE

Mi a teendő, amennyiben másik termékre vagy másik méretre szeretném cserélni a webshopos rendelésemet?

Töltsd ki adataiddal a lap alján található dokumentumot a szükséges adatokkal és küldd el nekünk e-mailben az info@uptostyle.hu címre.  A termékcsere csak használatba nem vett termékre vonatkozik. A terméket érintetlen állapotban az eredeti csomagolásban ( pl RAINS és ARKK copenhagen esetén) saját költségre tudod visszaküldeni az egyeztetés során megadott címre, az új termék kiszállításának postaköltsége pedig szintén téged terhel. Az új termék postázási költsége megegyezik a webshopban kínált postázási opciókkal.

A 14 napos időtartam lejárta után  üzenetben jelzett csere szándékot megtagadhatjuk, arra nem vagyunk kötelezhetőek.

A termékeket eredeti állapotban és csomagolásban, az átvételtől számított 14 munkanapon belül cseréljük. 

Mi a teendő, ha mégsem tartok igényt az általam rendelt termékre/termékekre, és szeretnék elállni a vásárlástól?

Töltsd ki adataiddal a lap alján található dokumentumot a szükséges adatokkal és küldd el nekünk e-mailben az info@uptostyle.hu címre, amennyiben utánvéttel fizettél, mindenképp add meg bankszámlaszámodat is. 

A termékeket eredeti állapotban és csomagolásban, az átvételtől számított 14 munkanapon belül áll módunkba visszavenni. Sérülésmentes csomagolásban juttasd hozzánk vissza a termékeket a az emailben egyeztetett címre.
A visszajuttatás költsége téged terhel. A termék visszaérkezése után 10 munkanapon belül visszautaljuk rendelésed összegét.

Hogyan csomagoljam be a visszaküldendő terméket?

Kérjük, hogy minden terméket használatlan, eredeti állapotában és csomagolásban juttass vissza hozzánk. A cipősdobozokra semmiképp ne ragassz se ragasztószalagot, se a futárszolgálat matricáját, mert így nem tudjuk őket újból értékesíteni.

A visszaküldendő terméket/termékeket helyezd az eredeti csomagolótasakba (cipősdoboz, védőfólia stb.). A terméket ezután helyezd olyan csomagolásba, mely garantálja, hogy a termék a visszaszállítás során nem sérül.

Sérült/az utcán már használt/koszos termékeket nem áll módunkban visszavenni, és amennyiben kárt okoztál a cipősdobozon, sajnos 5000 forintot le kell vonnunk a visszautalandó összegből, mivel doboz nélkül nem tudjuk teljes áron értékesíteni a cipőket.