RÓLUNK

A Budapesten létrehozott, Koppenhága székhelyű, nők által menedzselt UPTOSTYLE sokkal több, mint csupán egy életmód magazin. A világ minden tájáról összehozunk írókat és dizájnereket, hogy együtt gyönyörű és inspiráló tartalmat kreáljunk olvasóinknak.

Az UPTOSTYLE mindig Rólad, az olvasóról szól, olyan tartalmak gyártása és olyan márkák népszerűsítése által, melyekkel Te is hozzájárulhatsz, hogy világunk még jobb hely legyen.
A skandináv szemléletmód alapján alkotunk, különös tekintettel a fenntartható gondolkodásmódra, a minimalizmusra és a mennyiség helyett a minőségre való törekvésre.
Online üzletünkben olyan ikonikus skandináv márkák termékei közül válogathatsz, melyek inspirálnak a mindennapi életben, emellett tehetséges dizájnerek rendkívüli alkotásaival is találkozhatsz.
Az aktuális trendek és dizájn hírek terén mindig naprakészek vagyunk, ugyanakkor fontosnak tartjuk az új élet biztosítását a vintage és használt darabok számára is. Stílusunk fiatalos és sportos, tiszta skandináv esztétikával, valamint az aktuális divattrendekkel fűszerezve.
Üdvözlünk az UPTOSTYLE világában!

 

ÉRTÉKEINK

UPTOSTYLE 1

Minőség és fenntartható
világ

Cikkeinket, csakúgy, mint webshopunk termékeit, különös gonddal, a fenntarthatóságot, valamint a mennyiség felett a minőség elvét szem előtt tartva válogattuk össze

UPTOSTYLE 2

Minimalizmus és
skandináv dizájn

Mint skandináv székhelyű online magazin, imádunk mindent, ami skandináv, a dizájntól és esztétikától kezdve a minimalista és harmonikus életmódig

UPTOSTYLE 3

Naprakész és kreatív
tartalom

Megbízható források vagyunk a dizájn- és divatvilág területén, emellett egy inspiráló és kreatív hely, melyet mindenképp muszáj megtapasztalnod

 

Ismerd meg csapatunkat

Dobai Gréta

Alapítónk, az UPTOSTYLE megalkotója. Egy igazi girlboss, olasz gyökerekkel és erényekkel, aki digitálisan menedzseli mind a magyar, mind a dán csapatot Koppenhágából. Ő felel az UPTOSYTLE irányításáért, növekedési stratégiájáért és a cég arculatáért. Kis márkánk mellett, nemrég egy új poszter designer startupba vágta a fejszéjét (Project Nord), valamint besegít a férjének a Bean Bros-nál. Különleges érzékkel rendelkezik az esztétika, a kreatív gondolkodás és az online marketing terén, szabadidejében (már ha van neki) succulent kertjét gondozza és minőségi kávét iszik.

Kőrösi Kíra

Igazi vidéki lány, aki városához hűen maradva próbálja fellendíteni a kulturális életet és közelebb vinni a művészetet az emberekhez. Workshopokat, kiállításokat és filmvetítéseket szervez. Ő felel a csapat gördülékeny munkájáért, miközben Design- és művészetmenedzsernek tanul. Írt már az ELLE DECORATION magazinnak, jelenleg pedig  Lakáskultúra magazinnak ír.
Kíra igazi ambiciózus nő, aki folyton 3-4 dolgot is csinál egyszerre. 

Nádasi Nóra

Már egészen kiskorában sem volt mindegy, hogy aznap milyen öltözékben jelenik meg az oviban, így mondhatni, hogy a divat iránti szenvedélye már meglehetősen korán elkezdődött és azóta is töretlenül tart. Az UPTOSTYLE csapatához is ezáltal szegődött szerkesztőként, amikor fejébe ötlött, hogy főállása mellett szeretné a divattal kapcsolatos gondolatait megosztani a nagyvilággal. Kommunikáció és médiatudomány szakon végzett és egy nagyvállalatnál dolgozik, ahol tréningekkel foglalkozik. Jelenleg, pedig a magazin Pr és marketing ügyeiért felel. Balatoni lány lévén szereti szabadidejét a tó mellett tölteni, új reggelizőhelyeket felkutatni és izgalmas receptekkel kísérletezni. Imád régi fotókat nézegetni és ezáltal felidézni a szép emlékeket.

Magyari Zsuzsanna

Egy székelyföldi lány, aki rajong az európai filmekért, a művészeti gallériákért és az 50-es évek divatjáért. Életének középpontja az írás: szeret úgy kódot írni mint cikkeket. Mindig is vonzották a problémamegoldó helyzetek, ezért Kolozsváron végzett informatikát. A mindennapokban programozóként dolgozik, de a szabadidejében szívesen foglalkozik kevésbé logikai, inkább kreatív dolgokkal, ilyen az írás is. Emiatt kettőség miatt, a mai napig nem tudna válaszolni arra  a kérdésre, hogy  ‘Mi leszel, ha nagy leszel?’.