Fizetés és szállítás

Szállítás

 • GLS házhozszállítás
  Megrendelésed visszaigazolása után várhatóan 3 munkanapon belül megérkezik csomagod, melyet a GLS futárszolgálat szállít ki. A szállítás pontos időpontjáról a GLS munkatársai fognak előbb e-mailben, majd a szállítás napján SMS-ben értesíteni. Csomagod állapotát nyomon követheted a GLS weboldalán, valamint lehetőséged van módosítani a kiszállítás időpontján és a helyszínén is, melyről bővebb információt a GLS-től kapott e-mailben találsz. Jelenleg csak magyarországi címekre szállítunk ki.
  A szállítás költsége 30 000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES, 30 000 Ft alatt 1990 Ft.
 • Foxpost
  Az általad kiválasztott Foxpost Csomagautomatában lesz lehetőséged átvenni a rendelésed. A Foxpost munkatársai értesíteni fognak, amint átvehető a csomagod.
  A szállítás költsége 30 000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES, 30 000 Ft alatt 1290 Ft.

Fizetés

 • Bankkártya/hitelkártya/PayPal
  Bankkártyás fizetésnél az UPTOSTYLE védett fizetési plug-in oldalára irányítunk át.
 • Utánvét
  A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, a termék utánvétét a vásárló a check-out oldalon választhatja ki. Az utánvét fizetési módnál a rendelés átvételekor a futárnak készpénzben, vagy bankkártyával tudsz fizetni, többletköltsége 1990 ft.

Az eddigi online bankkártyás vásárlások menete megváltozik, hiszen eddig csupán megadtad a kártya számát, illetve a kártya hátoldalán lévő háromjegyű CVC kódot:

Ez azonban nem volt a legbiztonságosabb, mert könnyebben visszaélhettek a lopott adatokkal, ha illetéktelen kezekbe kerültek akár a kártyánk adatai, akár a kártyánk. Korábban ezért vezették be a termináloknál a PIN-kódok használatát, ám online még ez sem volt szükséges. Most azonban érkezik egy biztonságosabb módszer!

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a bankodnál ez miként történik, itt éred el az információkat: