Tavaszi nosztalgia

.

Minden felnőtt lelke mélyén ott él a gyermek. Az önfeledten nevető, mindenben a vidámságot és a mókát kereső, őszintén és ösztönösen a jóra törekvő kisgyermek. A munkától terhes, sok gonddal átszőtt felnőtt lét fásultsága talán megtörne, ha az ember hagyná előtörni magából a gyermeki énjét – más szemmel tekintene a környezetére és így a környezete is más szemmel nézne vissza rá.

Tavaszi fotósorozatunkat a gyermekkor nosztalgiája és a játékos felnőtt lét inspirálta.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

A négy évszak jelensége lassan a múltté: nemsokára a tavasz hangulatát is a nosztalgikus pillanatok közé sorolhatjuk. A hosszú, hideg hónapok után nincs üdítőbb érzés, mint a természet ébredezését figyelni és vele együtt erőre kapni.

A lágy pasztell árnyalatokkal és a friss, tavaszi virágokkal ezt a hangulatot igyekeztük megteremteni.

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

A szettek letisztultsága egy érett, felnőtt nő ruhatárát idézik, mi mégis igyekeztük megragadni a játékos gyermeki énre emlékeztető részleteket. A Tami által viselt COS szett a fehér inggel, és a finom, minimalista fülbevalókkal egy komoly összeállítást eredményez, a kötényruharedői mégis egy csipetnyi kislányos bájt kölcsönöznek az összképnek. A Hodina karóra és a hálós táska fekete kontrasztja kiemeli az outfit lágy színeit és finom szabásvonalait, a színfoltot pedig a Kinfolk magazin legújabb száma csempészte a megjelenésbe.

UPTOSTYLE 6

Adél outfitje már a melegebb hónapokat idézi. A világos Nanushka ruhadarabok egy hűvösebb, nyári napon tökéletes választásnak bizonyulnak mind hétköznapi, mind egy elegánsabb szett részeként. Tami outfitjéhez hasonlóan igyekeztük megtörni a felnőttes összhatást: Adél kislányos loknijai és a nadrágon található hímzett felvarró mókás színfoltot eredményez az összképben. A két szettet a Mama Kin finom, rézszínű fülbevalói kötötték össze: azabsztrakt és daintydarabok az idei év fülbevalóslágerei. A világos színeket itt is a sötét kiegészítőkkel ellensúlyoztuk: Vincze Bori válltáskája és a Dyan shoesnyitott sarkú lábbelijét mintha egymáshoz tervezték volna. Az i-re a pontot a 90-es évek divatját idéző napszemüveg tette fel.

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14

Tami: Adél:

Ing, kötényruha: COS Felső, nadrág: Nanushka
Cipő: saját Cipő: Dyan shoes
Hálós táska: a stylist sajátja Táska: Borbalavincze
Óra: Hodina Napszemüveg. a stylist sajátja Fülbevalók: Mama Kin Fülbevalók: Mama Kin

UPTOSTYLE 15

Fotós: Ancza Krisztina
Smink: Papp Alexandra
Haj: Horváth Kristóf
Stylist/Creative director: Berczeli Betty
Modellek: Erdei Tamara & Szegedi Adél

UPTOSTYLE 16

Köszönjük a ruhákat a Nanushkának és a COS-nak, a táskát Vincze Borinak , a cipőt a Dyan shoesnak, a fülbevalókat pedig a Mama Kin-nek!