Szeptember végén

Évszakok váltakozása

Amikor a nyár észrevétlenül folyik át az őszbe. Amikor a lágy, hűvös szellő keveredik az égető napsugárral. Amikor még rövidnadrágot viselsz, de reggelente már jól esik egy pulóver melege… Ez a szeptember.

Őszi fotózásunkat a szeptember augusztussal való összeolvadása inspirálta – megjelennek az élénk-meleg és lágy-hidegebb árnyalatok; emellett izgalmas, ellentétes textúrák és különböző vonalvezetések találkoznak. A letisztult, minimalista eleganciát természetközeli környezetbe helyeztük, egy nyugodt, csendes, békés atmoszférába – számunkra ez a lookbook az ősz metaforája.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

Ádám első összeállításában egy laza fazonú, kockás, bézs árnyalatú INQ nadrágot párosítottunk egy markánsabb, mogyoróbarna Grandpa bőringgel, amely tökéletesen ellensúlyozza, mégis kiegészíti az alsót, ezzel nem hétköznapi hangulatot kölcsönözve a szettnek. A napégette narancsot natúr búzaszínnel kombináltuk, így foglaljuk össze az évszakban megjelenő változatos színek palettáját. Az outfitet egy letisztult stílusú, fekete Grandpa papucs teszi teljessé, amelyhez kiegészítésképpen az ingben már megjelent meleg barna árnyalatú zokni társul – ennek láthatóságát segíti elő a bokanadrág. A papucs még a nyári időjárást idézi, míg a zokni megjelenése már a hidegebb napokra vezet rá.

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

Viola letisztult, karcsúsított szabású COS ingruhájához AgnesKovacs lenyűgöző, matt fekete kézitáskáját adtuk kiegészítőként, amelynek szigorú geometriáján egy pár ívelt orrú, lakk COS brogue cipő lágyít. Melegebb, sárgás árnyalatként megjelenik a the Mama Kin, mint üde színfolt: a dainty ékszerek, mint az apró gömbfülbevalók és a mostanában igen népszerű, érem-fazonú nyaklánc hagyják érvényesülni a dominánsabb ruhadarabokat, ezzel együtt mégis felteszik a pontot az i-re.

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7

A következő összeállítások egymás tökéletes inverzei: Ádám nadrág- és felső kombinációja remekül egészíti ki Viola szoknya- és ingpárosítását, hiszen a kötött Kele pulóver színe harmóniában van a letisztult vonalú, karcsúsított INQ szoknyáéval, az ing azonban a nadrággal van összhangban – a színválasztások jól bemutatják, hogy ezek az árnyalatok nemtől függetlenül remekül állnak mindenkinek.

A kiegészítők ezúttal is megkoronázzák a szetteket: Viola által viselt Wessely piritgyűrű rusztikus, nyers jellege ellensúlyozza Ádám elegáns, letisztult meshszíjú Hodina óráját, és a sötét tónusú számlapban köszön vissza a Grandpa papucsban megjelenő fekete szín.

UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14

Ádám:
Nadrág: INQ
Felső: Grandpa
Pulóver: Kele
Óra: Hodina
Papucs: Grandpa
Zokni: The stylist’s own

Viola:
Gyűrű: Wessely
Cipő: COS
Táska: AgnesKovacs
Ing & ingruha: COS (BigBag PR)
Szoknya: INQ
Fülbevaló & nyaklánc: MamaKin

UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16

Az őszi időszakban sem kell unalmasan öltözködnünk! A természetes színek kéz a kézben járnak az ősz színével, de ha nem félsz a színektől, akkor még egy kicsi nyarat visszacsempészhetsz a ruhatáradba. Vagy válaszd a föld színeit, bármi megengedett!

Fotós: Cseh Eszter Sára

Styling/creative director: Berczeli Betty

Haj:Horváth Kristóf

Smink: Cselőtei Boglárka

Creative assistant: Cselőtei Boglárka

Modellek: Kelemen Viola & Tóth Ádám