Sunrise-így még biztosan nem láttál napfelkeltét

így még biztosan nem láttál napfelkeltét

UPTOSTYLE 1

A pillanat, amikor a nap felkel a hajnali órákban, szinte leírhatatlan. Már jó pár naplementének lehettél tanúja, varázslatos fényekkel, és azok kombinációjával, ám a napfelkelte egy kicsit különlegesebb, hiszen kevesen hajlandóak részt venni ezen a hajnali “rituálén”. A természet legharmonikusabb perceinek lehetünk részesei ilyenkor, Priszci és fotósa Ingmar Bötker most ezekbe a pillanatokba enged betekintést.

Ebben a hideg időben sokszor nehéz egyensúlyt találni a rétegek és a stílus között, hiszen könnyen Michelin fugurává válhatsz Próbálj olyan színű rétegeket választani, melyek passzolnak egymáshoz, így az sem baj, ha kilátszik egyik a másik alól. Remek kontrasztokat és mintákat alakíthatsz ki ilyen módon, és a hideg ellen is védve leszel. A sportpálya játékossága, lazasága szettünkben is meglátszik, a mommy jeans télen is ruhatárunk elengedhetetlen kelléke. Bár sokan nem kedvelik a rózsaszín- piros kombinációt, itt a bizonyíték, hogy remekül kiegészítik egymást, és kellő mértéktartással, egy harmonikus outfitet alkotnak, akár egy kék farmerrel is.

UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

Helyszínül egy sportpályát/játszóteret választottunk, Ingmar ajánlásával, aki szerb származású, és bár először csak a tanulmányai miatt jött Koppenhágába, a KEA-ra, a város magával ragadta, így már ott lakóként minden kis, különleges helyet ismer. Ehhez a hétköznapi helyszínhez is remekül passzoltak a napfelkelte csodás fényei és természetesen az outfit is ehhez igazodott, na meg az időjárási körülményekhez.

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 6

Ha még nem találtad meg a hozzád passzoló színeket, akkor sem kell kétségbe esned. Sose késő elkezdeni keresni őket. A téged körülvevő világ Telis-tele van végtelen mennyiségű inspiráció forrással. Csak tartsd nyitva a szemedet! Kelj fel 30 perccel korábban, hogy elcsíphesd a napfelkeltét. Lassulj le, és a munkából hazafele jövet állj meg és csodáld a naplemente színeit. Inspirálódj a színekből, és kész is a kapszula gardróbod. Másnap új napra virradunk és más színek inspirálnak majd!

UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12

Még több outfit inspirációért látogass el a Facebook oldalunkra vagy kövess minket Instagrammon!

Fotós: Ingmar Bötker

Modell: Priszcilla Varga

Írta: Zsuzsanna Magyari