Rozsdabarna hétköznapok

Nanushka

Az idei ősz legmenőbb színei között szerepel a rozsdabarna és a szürke, de ne feledkezzünk meg erről a régi-új mintáról sem, ami nem más mint a párducminta. Minden márka más és más koncepcióban gondolja újra, mi most egy remek Nanushka ingben láttuk meg az újítást. Kedvenc modelljeink mutatnak nektek két remekül kombinálható szettet, melyekből érdemes inspirációt gyüjteni a mindennapokra.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2

Mindkét outfitünkben ugyanazokat a színeket figyelheted meg, mégis teljesen más hatást keltenek. A fehér garbó és egy különleges textúrájú ing remek párosítás a hétköznapokra, mert nem túl feltűnő, mégis egy nem mindennapi szettet alkothasz vele. Mi két Nanushka inget választottunk, az egyig egy bőrhatású, merészebb darab, a másikat pedig egyedi zsebszegélye és gombjai teszik különlegessé.

UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

Egyszerűen imádjuk, ahogy ez a két szett egymással játszik. Visszafogottak, mégis a rozsdabarna merészsége kiugrik a szürke kontrasztjából. Ezáltal válnak a ruhák tökéletes átmeneti szetteké, amit bármikor csak magadra dobhatsz és meg is van a lezser, mégis időtálló kinézet. 

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7

Fotós: Piriczky Evelin

Modellek: Varga Priszcilla, Horváth Glória

Styling: Varga Priszcilla

Felsők: Nanushka

UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9