Minimalista szoborcsoportok

Rohanó világunkban sokan elfelejtik, hogy érdemes megállni egy pillanatra és megfigyelni az élet apró szépségeit. A kirakatok üvegén megbicsakló fénynyalábot, a frissen sült kenyér illatát egy pékség előtt elhaladva, vagy a zöld leveleiket piros, narancs és sárga árnyalataira cserélő fákat. Fotósorozatunkkal ezt az élményt próbáltuk megörökíteni: az idő lelassult a Glyptoteket üvegkupolája alatt, ahol a természet egybefonódik a művészettel.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3

A múzeum minden egyes pontját átjárja az időtlenség és a hamisítatlan dán letisztultság, egy olyan helyet eredményezve, ahol az ember hátrahagyja a mindennapi gondjait és szabadon csodálja az őt körülvevő művészetet. Priszci ez alkalommal egy fehér-fekete csíkos culotte nadrág mellett döntött, ami monokróm színeinek és klasszikus szabásának köszönhetőena ruhatára egyik kulcsdarabját képezi. A kényelmet szem előtt tartva egy fehér sneakert és egy bordó Weekdays pulcsit választott, ami nem csak kényelmesnek bizonyult, de a kiállítás színeivel is gyönyörűen harmonizált.

UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

A Glyptoteket a nyugalom birodalma, a színek és anyagok harmóniája csak fokozza ezt az érzetet. Az ókori római és görög szobrászat remekművei közt szlalomozva időutazásban vettünk részt, és lenyűgözve álltunk a finoman megmunkált szoborcsoportok előtt A tárlat több szobán át vezet, a Priszci által viselt összeállítás hangulata pedig az adott teremhez idomulva változott. A szettet egy COS táskával koronázta meg, ami kis méretét tekintve praktikus volt az egész napos múzeumtúrához. Bár a környezetnek köszönhetően úgy érezheted, megállt az idő, nem árt, ha egy Hodina óra néha-néha emlékeztet.

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15

Fotós: Ancza Krisztina
Modell: Varga Priszcilla

Köszönjük a pulcsit a Sweet Sktbs-nek és a Copenhageni Agency V-nek!