Játékos színkavalkád

Épphogy leperegtek a nyár utolsó forró napjai, a korai ősz jegyei máris felütötték fejüket, lehulló levelek és hűvösebb éjszakák képében. Már a napsütés sem ugyanaz, mint néhány nappal ezelőtt – az immár lanyha napsugarak laposakat pislogva, visszafogottabban táncolnak bőrünkön, s az élénk nyári színek lassan mind átadják helyüket az őszi rozsdabarnának, vörösnek és narancssárgának. Szeptemberi editorialunkban nyár és ősz káprázatos kettősségét örökítettük meg, melyet bár talán csak néhány hétig élvezhetünk, mégis a természet egyik legszebb időszaka.​

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4

Ne vedd félvállról!

A tökéletes táska meglelése egy fesztivál esetében sem könnyű feladat. Legyen kicsi, kényelmes és nem zavarjon az önfeledt táncolásban. Nem mellesleg férjen bele minden, ami must havenek bizonyul a bulizás alatt.  Ezidáig a  miniatűr hátizsákok hódítottak a fesztiválokon, de a 90-es  évek divathullámai visszasodorták hozzánk a félvállas táskákat.

Tami egy Flight Bag mellett döntött, amiben elegendő hely jut az alapfelszerelésnek: telefon, iratok, kulcsok, pénztárca, power bank (e nélkül el se indulj otthonról !) és egy apró higiéniai csomag. Ez utóbbit nem kell túlgondolni, ám nagyon hasznos ha tartalmaz pár sebtapaszt, papírzsepit, kézfertőtlenítőt, mini dezorodort, kis kiszerelésű naptejet és fertőtlenítő kendőt.

Adél egy Rains Bum Bag -et választott táska-alternatívaként, ami szintén vízálló anyagból készült, így egy esőáztatta koncertet is épségben átvészelhet a táskád tartalma.

Játékos színkavalkád

A zenei fesztiválok bábeli káoszát legegyszerűbben egy nyüzsgő játszótérhez tudnánk hasonlítani – így vált a színpompás játszókák és égig repítő hinták rengete a fotózás helyszínévé.

A rutinos fesztiválozók már tudják, hogy az aktuális trendeken kívül a rájuk váró “testmozgást” és az időjárást is figyelembe kell venni, mikor az outfit kiválasztására kerül sor.

Szerencsére dress code nincs,  a fantáziád bátran szárnyalhat a színek, minták és extra kiegészítők terén – határ a csillagos ég! Mi – a megszokott módon – inkább a letisztult vonalat kívántuk követni, így esett a választásunk Vetlényi Alma csodás nadrágkölteményeire. A színpompás darabok a Recollectionnévre hallgató kollekció részei, melyet a gyermekkor nosztalgiája inspirált.

A fenntartható és zero waste divat egyre nagyobb tereket hódít, Alma pedig egy azon hazai dizájnerek közül, akik élen járnak a minőség és a környezettudatosság mesteri ötvözésében.
A fiatal tervező ruhái nem csak a fesztiválok színkavalkádjában, de egy munkahelyi vagy a városban rohangálás során viselt outfit statement darabjaiként is megállják helyüket. Kényelmük a mindent kibíró játszós ruhákéval vetekszik, a rafinált szabások pedig egyszerre kölcsönöznek ízléses és izgalmas megjelenést viselőjének.

UPTOSTYLE 5
UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7
UPTOSTYLE 8

#uptofestival

A fesztiválok és a zene összekovácsoló erejét senki sem vitathatja, mi pedig hiszünk abban, hogy együtt minden jobb élmény! Oszd meg Te is fesztiválélményeid az #uptofestival hashtag használatával, hogy együtt válhassunk az örömteli fesztivál pillanatok részesévé! 

Ha beborul az ég…

…se csüggedj, ugyanis egy Rains esőkabátot viselve nem kell aggódnod, ha kedvenc előadód koncertje közben ér a zuhé! A semleges gyöngyszürke és fekete színek nem csak unisex viseletet biztosítanak, de nagyszerűen ellensúlyozzák a játékos színkavalkád és mintarengeteg elegyét is. A cipőd legyen zárt és szuper kényelmes, válassz olyan darabot, ami vízálló és megfelelően tartja a bokád.

UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12

Tami:

Esőabát: Rains

Nadrág: Vetlényi  Alma

Flight bag: Rains

Óra: Hodina

Cipő: Adidas

Póló: Modell sajátja  

 Adél:

Kabát: Rains

Nadrág: Alma Vetlényi

Bum bag:  Rains

Cipő: Adidas

Top: Modell sajátja

Fotó & smink: Horváth Glória
Stylist/Creative director: Szegedi Adél
Modellek: Erdei Tamara
Szegedi Adél /Crisp Models/
UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16
UPTOSTYLE 17

Köszönjük a ruhákat a Vetlényi Almának!