Gyümölcsös kánikula

A forró nyári kánikulát nem is lehet másképpen kibírni, mint vízközelben, a lehető legkevesebb ruhát viselve – ilyenkor elengedhetetlen kiszakadni kicsit a munkából és feltöltődni a motiváció visszanyeréséhez. Nyugodtan pihenni a kertben, romantikus sétákra indulni a parton, élvezve a naplementét, meghívni a barátokat egy frissítő kerti partira – ezek a legjobb programok, melyek segítenek a kikapcsolódásban. Nyári összeállításunk fő inspirációja ezúttal épp az ilyen csendes esték és fergeteges nyaralások hangulata volt. Akár az utazás pillanatait élvezed, akár otthon hűsölsz, a legmegfelelőbb outfit csakis egy fürdőruha lehet, ezért érdemes olyan darabokat beszerezned, melyek önmagukban is stílusos megjelenést kölcsönöznek.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2
UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4
UPTOSTYLE 5

O R N I

Az idei szezon egyik kedvenc alapdarabja kétségkívül a magas derekú bikini alsó. Ennek tükrében Orni egy letisztult, szinte mindennel kitűnően kombinálható, fekete-fehér csíkos COS bikinit visel,

UPTOSTYLE 6
UPTOSTYLE 7

mely kihangsúlyozza minden testalkat nőiességét és felidézi az 50-es évek báját. Színek terén idén is a pasztellek a kedvenceink, melyeket most egy kis élénk narancssárgával fűszereztünk. Orni, tökéletesen kiegészítve fürdőruháját, egy INQ siltes sapkát választott, mely vidám,

UPTOSTYLE 8
UPTOSTYLE 9
UPTOSTYLE 10
UPTOSTYLE 11
UPTOSTYLE 12

praktikus viselet a meleg napokon. Szettjét végül egy egyedi, arany színű INQ fülbevalóval koronázta meg, elérve így egy rendkívül kényelmes, mégis elegáns összhatást.

Fürdőruha: COS / Siltes sapka, fülbevaló: INQ

UPTOSTYLE 13
UPTOSTYLE 14
UPTOSTYLE 15
UPTOSTYLE 16

J I R E H

A tengerparti szetthez egy pasztellkék Pelso Swimwear egyberészes fürdőruhát választott, mely szín különösen jól áll a napbarnított bőrű lányoknak. Ez a fazon a nyár egyik nagy kedvence, hiszen egy jó szabásvonal remekül kiemeli adottságainkat. A fehér Anna Daubner kimono teszi teljessé a viseletet, hiszen maximálisan átengedi a levegőt, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz arra az esetre, ha kissé csupasznak éreznéd magad, vagy esetleg egyenesen a partról mennél vacsorázni.

UPTOSTYLE 17
UPTOSTYLE 18

Tovább fokozva a hangulatot, Orni választásához hasonlóan ismét egy arany, absztrakt formájú INQ fülbevaló teszi igazán kifinomulttá a hatást. Nyáron mindenki a kényelmes, egyszerű lábbeliket kedveli, ezért is viseli Jireh a Vagabond csinos, élénk narancs színű, magasított szalma talpú papucsát, mely szintén fantasztikusan mutat a barnább tónusú bőrön.

Fotós: Ancza Kriszti
Smink: Papp Alexandra
Haj: Horváth Kristóf
Stylist/Creative director: Berczeli Betty
Stylist assistant: Erdei Tamara
Modellek: Jireh Anyachukwu, Mari Ornella