Golden Hour

Golden Hour – az Arany óra. Egy csodás, nyugodt és gondtalan késő délutáni jelenség.

Mikor a fények különösen szépek, mikor rövid ideig a bőrödön és a hajadon is másképp csillognak a Nap fáradt sugarai, mikor mély levegőt veszel, és azt kívánod, bárcsak tovább tartana ez a pillanat: amikor egyszerűen minden jó. Fotósorozatunk főszereplője a Hodina óramárka klasszikus, női Kirkland modellje rosegold árnyalatban, amelyet nyugodt, természetközeli atmoszférába helyeztünk és egy nyári nap legcsodálatosabb szakaszában, a “golden hour” idején örökítettünk meg.

A Hodinaóramárka 2016-ban jött létre Seattle-ben, Vadim és Dasha házaspár által – a márka fő inspirációja és indítórugója a minimalizmus és a maga az óra szeretete és tisztelete volt. Azért is szeretjük, mert hozzánk hasonlóan ők sem győzik elégszer hangsúlyozni a „Minőség a Mennyiség felett” kulcsfontosságú elvét. A lookbookunkban szereplő KIRKLAND modell a klasszikus órák inspirációjából született meg. Az ikonikus női karóra a minimalizmus tökéletes megtestesítője, letisztult és elegáns. A szíj minőségi, természetes úton öregített bőrből készült, az óralap hátuljába és a csuklódhoz is tökéletesen illeszkedik.

UPTOSTYLE 1
UPTOSTYLE 2

A tökéletes női óra? A rosegold trend évek óta hódít – talán még nagyobb sikernek örvend, mint a tradicionális sárgaarany vagy az ezüst. Nem véletlen, hiszen a rosegold mindig szerencsés választás, mert adott esetben ezüsttel is nagyszerűen kombinálható, illetve nem létezik olyan összeállítás, ahol ne adna egy kis „pluszt” a szetthez – sokkal izgalmasabbá tudja varázsolni, mint egy fekete szíjú, ezüstcsatos karóra. A mesh színesíti a textúrákat, és nem zavaró, ha egy teljesen egyszínű ruhaösszeállítás mellé választod kiegészítőnek, ezáltal nem fog befolyásolni az óraszíj színe, bátran hordhatod egy all-black vagy all-white szetthez is. Ha azonban variálni szeretnél, és bővíteni a felhasználási lehetőségeket, ehhez a mesh-szíjas rosegold Kirkland órához fekete bőrszíjat is tudsz külön rendelni! A Hodina új missziója bővíteni termékpalettáját (mi csak támogatjuk ezt a döntést), így nemrég elkezdtek az ékszer vonal felé is kacsintgatni. Imádjuk a minimalista kiegészítőket: a kő nélküli, letisztult fazonú, egyszerű, klasszikus karikagyűrűket.

Ez egy örök darab és érdemes többet birtokolni belőle, hiszen egymásra pakolva, más gyűrűkkel kombinálva, bármelyik ujjadon hordva nagyszerűen mutat – és sose megy ki a divatból. Az idei fülbevaló sztár egyértelműen a „huggie” karika fazon, ami azért is előnyös, mert talán az egyik legkényelmesebb fülbevaló viselet – ha több lyuk van a füledben, ne félj egyszerre többet viselni belőle!

Tami egy csodás, letisztult, fekete ujjatlan nyári ruhával hangsúlyozza ki a rosegold kiegészítőket, és egy klasszikus, szalagos szalmakalappal tökéletesítette a szettet, amely nőiessé, s igazán romantikussá teszi a végeredményt. Lábbelinek egy fehér, csatos papucsot visel, hogy a szalmakalap szalagjának fehér színe visszaköszönjön az összeállításban, és keretbe foglalja azt. A fonott karkötő pedig a „finishing touch”: ezáltal az outfitben megjelenik egy kis játékos, bohém stílus is, melytől igazán nyáriassá, fiatalossá válik!

Nincs is tökéletesebb időtöltés egy kis kalandnál: fel a hegyekbe, ahonnan rálátsz adott esetben a városra, vagy egy gyönyörű, vadregényes tájképre – itt megvárhatjátok a naplemente végét, megnézhetitek a kivilágított városképet vagy a tiszta, csillagos eget. Ha elképzelsz egy ilyen romantikus, nyári jelenetet, nem éppen ebben az outfitben jelensz meg magad előtt? Vásárold meg a saját Hodina órádat és alkoss felejthetetlen emlékeket!

UPTOSTYLE 3
UPTOSTYLE 4